Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Neredzemais

+32

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1659 skatījumi

Malwarebyte'Anti-Malware un Kaspersky Internet security

Datori un internets » Drošība

Man ir problema bet isti nezinu ko darit Malwarebyte'Anti-Malware bloke avp.exe kurai ir saistiba ar Kaspersky Internet security es panemu un visu Kaspersky Internet security ieliku Ignore liste iekš Malwarebyte'Anti-Malware un ari to avp.exe bet vienalga Malwarebyte'Anti-Malware bleke avp.exe izmetot lodzinu ka vins tiek blokets ko man iesakt

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Izdzes labak ara abus... Divua antivirusus nekad neinatale.. Tie sava starpa konflikte un tada veida lielaka iesspeja sakjert virusus... Izdzes abus un uzonstale normalu antivirusu... ;) kaspersky nejega patere resursus... Ir labi antivirusi kas resursus tik pat ka nepatere...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Uninstall.
Kam tev divas rezidentas programmas ar gandrīz identiskām funkcijām.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ainars TasPats

+623

 
nekad, atkārtoju - nekad nelieto 2 antivīrusveidīgos

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Linda

+459

 
Drošvien, ka Kasperskiju izmanto kā aktīvo aizsardzību (tas antivīruss, kas visu laiku ieslēgts), bet malwarebytes kā pasīvo (tikai skenēšanai, bez aizsardzības moduļa)?
Kad es lietoju tādu kombināciju man problēmu nebija, vari paņemt kaut ko no programmām kā security task manager un apskatīties kāda izcelsme ir tam avp.exe (var gadīties ka būs vīruss)
Bet principā piekrītu iepriekšējiem komentāriem, kasperskijs nav tā labākā programma, labāk pārej uz citu (personīgu lietoju eset nod, arī avast priekš savas klases nav slikts)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.