Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1689 skatījumi

Kompis sāka lagot

Datori un internets » Drošība

Nopirku nesen jaunu HP - DVT7

Bet vakar , instalejot spēli - uzkārās laptops , piespiedu kārtā nācās restartēt ar pogu .

Bet kad slēdzās iekšā tad sāka nenormāli lagot , pie ieslēgšānās windows logo stāvēja kādas 3 minūtes - normāli 1-2 sekundes .

Kad ieslēdzās pavisam , tad kamēr iegruzīja visas programas nācās gaidīt pāris minūtes - normāli (5 sekundes )

Nesaprotu kas notika , memory testu izgāju - OK

Pārbaudīju cieto ar HD tune pro - OK

Izčekoju ar ESET NOD 32 - vīrusi nav .

Bet kompis sācis daudz lēnāk ieslēgties.

Kāds var lūdzu kaut ko ieteikt ? kur , lai meklēju kļūdu , jo kad viņš man uzkārās pirmo reizi tā nopietni , pēc tam slēdzot iekšā bija ERRORS saistīts ar HDD .

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Win paarinstalaacija pie jebkuras probleemas ir pilniigi stulbs ieteikums.... Vispirms ir jaasaprot kaadeelj taa notiekas..... Protams ka speele bija kreisaa nevis licenzeeta veikalaa pirkta, liidzarto normaalas sekas ir regjistra sachakareeshana... sa**sts regjistrs un vari priecaaties ka WIN vispaar pieshkjiilaas.... No saakuma uzinstalee uz sava dzelzja CCleaner ... Pietiekami laba pezmaksas utiliite kas maak gan regjistru sakopt gan citu drazu no kompja iztiiriit... Arii programmas tiiraak noinstalee kaa WIN add/remove opcija.... Novaac arii neveiksmiigo speeles instalaaciju Regjistru paarbaudi gan pirms gan peec programmu instaleeshanas vai noinstaleeshanas.. Kad ar sho buusi ticis galaa tad veic diska deframentaaciju.....

pirms 12 gadiem  

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Un veel jau eksistee arii System restore . Unzveelies atjaunoshanas punktu kas bija peedeejais veiksmiigaas starteeshanaas laiks vai pat nedaudz agraak... bet vienalga peecaak ieteiktu veikt regjistra sakaartoshanu....

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Ja tu vienmēr saproti, kāpēc tā notiek, tad glubokijs paklons, bet cik esmu novērojis, ļoti bieži prātīgāk ir uzlikt svaigu, nevis stundām ilgi čikāties pie saplēsta loga un pēc mēneša atkal secināt, ka to jādara vēlreiz. Pie tam, no drošības viedokļa skatoties, ja sistēmā bijis kas aizdomīgs, tai sistēmai nav vairs garantijas, ka tur ir tīrs pēc iztīrīšanas. Ja nekas nav manāms, tas vēl nenozīmē, ka tur nekā slikta nav.

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Poklons man nav nepiecieshams jo nevienmeer visu zinu un saprotu , bet taadaa briiidii aicinu paliigaa tanti Googli . A WIN Cd es esmu pazaudeejis 3 gadus atpakalj taadeelj buutu galiigaa pakaljaa ja naaktos shobriid paarinstaleet... pluss jadomaa kur datus saglabaat:(

Dāvids Dobenbergs, pirms 12 gadiem :

A disk read error occurred , Press Ctrl + Alt + Del to restart

Šo erroru man met dažreiz pēc registry tīrīšanas , ielādēju Tune UP utulities ,

Bet nesaprotu kapēc tas ERR metās , nospiedu to ctrl alt del , kompis restartējas un atkal uzmet man to err , ar trešo reizi jau piedāvāja vai nu repair vai arī "Start normaly" izvelejos lai startē , un atkal viss ok .

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. Memtest86 vai līdzīgu palaist uz nakti, pirms tam izņemot un no jauna ieliekot RAM blokus, ir gadījies tā, ka Windows velkas un paskatos - divreiz mazāk RAM uzrāda, arī BIOSā. Ieliku pa jaunu un bija OK.
2. Diska errorus salabot/pārbaudīt ar http://en.wikipedia.org/wiki/CHKDSK, kā arī ar SMART utilītu kādu.
3. BIOS setingus samainīt un saglabāt, pārliecināties, ka startējoties nav kaut kāds rezerves dual BIOS, vai CMOS chesksum errors, tad gan parasti ir jāspiež poga, lai tālāk tiktu.
4. Pats Winows varbūt prasās pēc pārinstalēšanas, tas ir periodiski nepieciešams process, pēdējos gados gan būtiski retāks nekā senāk.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.