Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Melānija

+11

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2494 skatījumi

Pieslēgšanās citam datoram.

Datori un internets » Drošība

Vai pastāv tāda iespēja pieslēgties citam datoram, konkrētai personai nezinot? Nu pareizāk sakot, man šķiet, ka kāds ir pieslēdzies manam datoram. Tās ir muļķīgas iedomas vai reāli tas ir iespējams? Un vai tas ir iespējams, ja cilvēks, piemēram, nav bijis manās mājas un nav uz mana datora instalējis kaut kādas programmas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Nav jau viņam pašam tās programmas jāinstalē, pilnīgi pietiek ar to ka tu pati pāris klikšķus neapdomīgi ne tur izdari. Detaļas neskaidrošu, te tādu gribētāju pieslēgties arī pietiekami daudz. Ja tev tur kas svarīgs slēpjams, uzaicini kādu sakarīgu (nevis tādu kas par sevi tā domā) datoriķi, pašu pieslēgšanās faktu nav īpaši sarežģīti konstatēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tas ir iespējams, bet visticamāk tās ir muļķīgas domas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kalashnikov

+1440

 
Zinu, ka pastāv iespēja piekonektēties, ja zina Tav epastu. Lai gan, tad Tu acīmredzami redzētu, ka kaut kas "vada" Tavu datoru. Jo ir tā, ka tam citam cilvēkam rādās Tava datora darba virsma. Ja viņš kustinās peli, tad kursors kustēties uz Tava datora darba virsmas. Ja tas ir šis variants, tad vairāk pars piegošanu tas cilvēks nevarētu darīt, jo tad Tu visas darbības redzētu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nevajag nekādus vīrusus nemaz. Ja ir uzinstalēts Logmein vai TeamViewer, tad otram vajag zināt tikai lietotājvārdu un paroli.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Protams, ka tas ir iespējams. Tādas programmas sauc par vīrusiem, jeb trojan. Ja uz datora ir antivīrusa programma tad gan tas ir maz iespējams. Kā tieši izpaudās aizdomas, ka pieslēdzies?
Ja dators tiek slēgts caur rūteri, tad tur var apskatīties atskaites, kas kur ir slēdzies, aizdomīgi būtu piemēram, ja laikā, kad internetu nelietoji ir veiktas konekcijas. Tomēr tagad jau daudzām programmām ir automātiskā atjaunošanās un tās slēdzas jebkurā brīvā brīdī, tā kā nav tik vienkārši noskaidrot.

Bet pieslēgties tā lai nepaliek pēdas atbilde ir - Nē nav iespējams.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

krokijs

+18181

 
Es piekrītu NIKA atbildei. Jo vienkārši datora lietotāji kuriem dators ir fotogrāfiju glabātuve vai lai tikai ieietu draugos.lv, tie visbiežāk arī tikai saķer problēmas interneta vidē. Atliek kaut vai tikai nosūtīt uz e-pastu arhīvu kurā ir redzams tikai shortcats, bet hiden-ā ir kāds exe. Vairāk neko nevajag............Pats esmu eksperimentējies savu laiku atpakaļ ar dažādiem veidiem un pat aizsargmūris nepalīdz un atsevišķi antivīrusi arī.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Nē.

pirms 12 gadiem  

Melānija, pirms 12 gadiem :

paldies :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.