Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1972 skatījumi

Ar ko maksas antivīrusi labāki par bezmaksas?

Datori un internets » Drošība

Citi saka, ka lielākā priekšrocība ir tech support. Bet kādam kaut reizi mūžā ir bijusi vajadzība zvanīt uz to supportu? Es nesaprotu, ko tur var jautāt? «Labdien, man ir vīruss, kuru podziņu man spiest?» Vai ko?

Citiem vēl nāk klāt firewall, anti-malware, anti-theft utt., bet vai par to visu ir vērts maksāt parastam lietotājam?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Kā redzams piemērā
http://en.wikipedia.org/wiki/Avira#Features
bezmaksas versijai nav ne tikai sopporta, bet daudzas citas lietas, kuras ir citās

te gan bildīte atšķiras ;)
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

u te vēl šis tas nācis klāt
http://www.avira.com/en/for-home

Par supportu - Live Support
"Allow an Avira specialist to log into your machine and address the issue directly. It’s the next best thing to a house call!"
tātad iespējama attālināta pieslēgšanās un precīzāka diagnostika - arī šet lielākā daļa nav spējīgi savu psroblēmu daudzmaz sakarīgi aprakstīt.

Par "vai vērts" - nē; vispār to ir jēga darīt retos gadījumos, kaut vai lai problēmu gadījumā būtu ievilkts ķeksītis - mēs, redz, darījām visu iespējamo un paļāvāmies uz šiem ka nosargās.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Paldies. Tā man arī likās. Personīgi es nekad mūžā nemaksātu par antivīrusu, bet man te viens cilvēks teica, ka kompis visu laiku pilns ar visādu drazu un bieži esot jādod servisā. Tāpēc grib maksas antivīrusu. Bet man arī ir smaga aizdoma, ka tas visticamāk nelīdzēs.

Niks, pirms 12 gadiem :

Parastam lietotājam antivīruss visbiežāk dod tikai maldīgu drošības sajūtu :)
Esmu redzējis datorus ar praktiski visiem pie mums izplatītākajiem maksas produktiem, kuri tāpat ir inficēti, kaut gan antivīruss neko neziņo.
Ar kaut kādu daļu tipisko drazu tāpat arī bezmaksas produkti pietiekami sekmīgi tiek galā.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu tieši tā. Man jau šķiet, ka vairāk no svara ir tas, kā tu to kompi lieto. Domāju, ka, ja klikšķina uz visādiem «see my sister naked» linkiem Skaipā no nezināmiem cilvēkiem, vai arī lejuplādē visādus tur «registry fixer» mēslus, tad jau neviens antivīruss vairs nepalīdzēs. :D

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Pilnīgi pareizi. Neviens antivīruss nav spējīgs pasargāt lietotāju no paša stulbuma. Ja pašam pumpa uz pleciem ir ar tukšu vidu, tāpat ievazās drazas datorā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es neteiktu, ka maksas obligāti labāki. Bet pie maksas tiek mērķtiecīgi strādāts un tas var būt spēcīgs iemesls kvalitātei.
Tech support (vismaz šāda veida programmatūrai) mūsdienās ir vairs tikai mīts un mārketinga triks. Spilgts piemērs - Microsoft help weblapas. NEKAD neesmu piedzīvojis, ka tur būtu lietojama un derīga palīdzība. Simtreiz labāku palīdzību par velti var dabūt forumos. Galvenais, lai lietotāju daudz - labiem produktiem tie automātiski rodas daudz, attiecīgi supports arī.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Precīzāk, nevis labiem, bet populāriem, pie kuriem arī labi produkti pēc kāda laika nonāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.