Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ugāns

+4325

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1520 skatījumi

Skype

Datori un internets » Drošība

Gribu sevi izdzēst no Skype.Kā to izdarīt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
ignorē, maini, ja ir iespēja savu IP. tagad, kad SKYPE ir zem Microsoft, iet vaļā globāla špionāža. meklē labāk alternatīvu tūlītēju ziņapmaiņas klientu. tik nedomā, ka šito visu no gaisa esmu sagrābstijies.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Google savāc daudz vairāk informācijas, nestāsti ka nelieto, jo šeit esi ienācis ar googles kontu.
Nevienam neinteresē, ka es Skype sūtu suņu bildes vai runāju par laikapstākļiem.
Tas ka dažu valstu specdienestiem meklē sarunās noteiktus vārdus, mani pilnīgi neuztrauc.
Ir vairāki nopietnāki drošības riski, par kuriem tikai retais zin un tie tieši var ietekmēt, piemēram naudas daudzumu kontā.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Šie riski nav saistīti ar Skype, bet ar interneta lietošanas paradumiem kā tādiem.

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

domā ko gribi, un kā gribi. es SKYPE nelietoju no momenta, kad konstatēju neakceptētus izejošus savienojumus. bet infa par Bila totālu špionāžu uzpeldēja nedaudz vēlāk. līdz ar to viss nostājās savās vietās.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

:) Ja zinātu kā darbojas skype protokols, tad nebrīnītos par konekcijām. Es nenoliedzu, un paši Skype to atzīst, ka komunikācija var tikt nodota trešajām personām, bet vai tu, piemēram, nelieto GSM sakarus zinot ka tos noklausās?
Vai tu nelieto epastu? Epasts ir daudzreiz nedrošāks un to var pārtvert un izlasīt jebkurš un tas tiešām var ietekmēt, piemēram, tavu biznesu.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tev neinteresē, ka tavu info sveši klausās. Bet tā ir liela vara, kas var tikt izmantota arī pret tevi. Tas ir identiski kā aukstā ūdenī vardi sākt vārīt - neviens protests nebūs. Par gūgli taisnība, tomēr no vairākiem ļaunumiem to mazāko izvēlēties ir tomēr labāk nekā dzīvot mucā, vai ļaut sevi filmēt tualetē.

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

pa galvu NEVIENAM, UN NEKAD NEESMU ĻĀVIS SEV STAIGĀT. UN RAKŅĀTIES NETĪRAJĀ VEŠĀ AR. man zināšanu pietiek, lai gribētājus ātri vien atradinātu. gan fiziskajā plānā, un attiecas arī uz neta vidi. nafig man vēl atklāt "caurumus"...

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Google kontu tu lieto, tas ir redzams. Vai tu izeji no tā arā, kad izlogojies no pajauta.lv? :)
Vari jau neatbildēt, ja nav ko atbildēt, bet ja tev ir zināšanas, tad kāpēc nepadalies, kā droši lietot epastu, kā nokonfigurēt dns un proxy, kādu pārlūku lietot, lai netiktu ievākta informācija par apmeklētajām lapām utt. Un kura ir tā drošā alternatīvā skype ?

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

znač, TOR BROWSER. savienojumi - cfosspeed. ja kas aizdomīgs - medības pēc IP ar Cain&Abel, XnHarez Scanner. ja kas pavisam nopietni mēģina uzēsties, priekš tam uz virtuālās ir Linux BackTrack. hrjušu ar atbilstošo softu, arī uz virtuālā, nav nācies pielietot. tas man softa testēšanai pārsvarā. ar šito man pietiek. vismaz pagaidām. pēdējā laikā DOS ATTACK neesmu veicis. laikam vecums klāt. nav tās degsmes.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kontu pilnība izdzēst nevar. Izdzēs visu privāto informāciju no profila un pārstāj to lietot.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.