Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dinārs

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1334 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
Lenovo

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Asus būs labs,ja spēlēm,tad uzreiz apmaini hdd uz ssd disku.

pirms 10 gadiem  

krokijs, pirms 10 gadiem :

hdd vai ssd nevar būt noteicošais faktors spēlēm.

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Dzīvē ir man pierādījies.Ipriekš bija hibrīdais hdd,kur startam tik bija ssd daļa,kas sastāda 4 gigabaiti.Testēju spēli gta4,raustījās,nolēmu apmainīt tikai uz ssd,pat papildus neatstāju otrajā nišā parasto hdd,rezultāts iepriecinošs,gāja bez aizķeršanās.Windows index protams arī uzreiz paaugstinās,visas kopēšanas,ierakstīšanas iet ātrāk.SSD diskam lasīšana ir 560,bet rakstīšana 535 mb/s.

krokijs, pirms 10 gadiem :

nezinu veci, man parastais hdd ar 5400 abarotiem uz 3 gadus veca laptopa palaiž kosmosā pat visas 2014g spēles un vispār bez problēmām.

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Uz stacionārā to tik būtiski neizjūt,bet uz portatīvā gan.Portatīvam ļoti vāja vieta ir barošana,kā izņemu no lādētāja ļoti jaudīgās spēles sāk pat pieraustīt,tātad jo mazāks enerģija patēriņš,jo procesi norit ātrāk pie paredzētās barošanas.

krokijs, pirms 10 gadiem :

aizmirsu piebilst, es biju runājis par savu laptopu

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Neticu,ka tev aiziet visas 2014.gada spēles uz full hd augstākās izšķirtspējas.Es jau neiešu otreiz pierādīt,jo tas jau ir pierādīts,ka normāls ssd ir pārāks par parastajiem diskiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Ja tas ir vienīgais parametrs, kurš interesē - Alienware

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

perc labak fujitsu siemens man tads ir loti labs labaks par aple tas vispar suds

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Neviens

+261

 
Alienware ir tikai naudas izmešana vējā!!! Saliec savu datoru pa detaļām, galvenās detaļas ir video karte, un nedaudz mazāk procis, uz to ieguldi visvairāk un viss, ies tev pāris gadus jaunākās spēlītēs un iekļausies 500 euro

pirms 10 gadiem  

..................., pirms 10 gadiem :

vispār jau Alienware ir vienīgais plašākai publikai pieejamais portatīvais, kuram ir iespējams ražotāja mājaslapā izvēlēties komplektāciju... visiem pārējiem portatīvajiem tas jau būs induviduālais pasūtījums personīgi sazinoties ar ražotāju un izmaksās noteikti pāris reizes dārgāk par Alienware...
varbūt tu vari pastāstīt ko tuvāk par savām lētajām iespējām salikt portatīvo? man pat labs stacionārais pa 500 ērikiem nesanāk, kur nu vēl portatīvais...

Jānis Kalvis, pirms 10 gadiem :

Alienware ir labs dizains.Salīdzinot ar geimernieku asus,tas tomēr cenas ziņā ir augstāks ar tādiem pašiem parametriem.Par veiktspēju dzīvē nevaru teikt,neesmu testējis.

krokijs, pirms 10 gadiem :

pilna pasaule ar gudriniekiem kuri spēļu kompus krāmē pa 500 eiro, un latos tas vispār būtu 350 ls ;D ...tā jau ir melnā maģija

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.