Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1193 skatījumi

Vai draugiem, reizi 6 mēnešos,nevajadzētu "pārvalidēt" reģistrētos telefona numurus? Daudzi numuri nonāk atkārtotā tirdzniedzībā pēc 6.mēn.

Datori un internets » Drošība

Daudzi cilvēki, savu draugu profilā reģistrē savus telefona numurus, no kuriem vēlāk atsakās, nepapildina, atslēgti par parādiem utt. pēc likuma šādi numuri, paejot 6. mēnešiem, tie nonāk otrreizējā lietošanā jaunajiem klientiem, bet tajā pašā laikā, šis numurs vēl ir reģistrēts draugos ar visām no tām izrietošām iespējām un jaunais klients par to var pat nezināt, kamēr nesaņem rēķinu, vai kā citādi uzzināt! Ja piemēram, ik pēc sešiem mēnešiem, būtu atkārtoti javalidē numuri, tad no šādas situācijas varētu izvairīties..
Paldies :)

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
atbilde ir - jā, vajadzētu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
6 mēneši ir laiks, kurā numuru ir iespējams atjaunot un atgūt, citiem īpašniekiem piederējušos numurus operatori principā neizmanto, vai, ja nodod pārdošanā, tad noteikti ne pēc 6 un pat ne pēc 12 mēnešiem. Un tas netiek darīts tieši jūsu minētā iemesla dēļ, ka šāds nesen izmantots numurs var radīt operatoram un tā klientiem zaudējums, jo būt piesaistīts kādiem maksas abonēšanas pakalpojumiem, vai arī radīt neērtības jaunajiem numuru īpašniekiem, kad šiem cilvēkiem sāks zvanīt iepriekšējā īpašnieka draugi, kolēģi un klienti, un būs jātērē laiks skaidrojoties, ka neko par šādu cilvēku nezina, un numurs sen jau ir cita īpašnieka īpašumā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
"ja piemēram, ik pēc sešiem mēnešiem, būtu atkārtoti javalidē numuri, tad no šādas situācijas varētu izvairīties."

Nez vai - ja cilvēks pats tam neseko un visus paziņojumus nelasot ver ciet, nekas tur nemainīsies. Ja prasīs kaut ko tur īpaši darīt, tas tikai kaitinās lielāko daļu lietotāju.
Ir pietiekami daudzi kas tur nemaz reizi pusgadā arī nerādas.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.