Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1331 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāraksta ir iesniegums policijai, policija katru gadu atrod tūkstošiem nozagtu produktu, par kuru zādzību cilvēki nav informējuši, līdz ar to arī atodot likumīgajiem īpašniekiem nav iespējams, un šīs konfiscētās mantas guļ policijas noliktavās. Izsekot var, ja esat iepriekš par to parūpējušies, instalējot attiecīgas programmas, aktivizējot GPS lokāciju, utt. Tas gan zādzības gadījumā ir mazefektīvi, bet vairāk ir domāts datu aizsardzībai vai ierīču pazaudēšanas gadījumiem, lai zinātu, kur meklēt. Civīlās GPS ir ar nobīdi, līdz ar to, ja vien zaglis nedzīvo laukos, kur mājas ir vismaz 1km attālumā, katru cilvēku aiz krāgas neraustīsiet, un policija uz šādiem palīdzības saucieniem īpaši reaģēt nevar, jo, lai veiktu kratīšanu ir nepieciešama tiesas vai prokurora sankcija, kuru saņemt ir praktiski neiespējami un jebkurš zaglis bez ordera pateiks, paldies, neko nezinu, bet nē, un uz redzēšanos.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

jebkuram datoram ir savs unikālais ID numurs... daudziem portatīvajiem, kas aprīkoti ar GPS uztvērēju, ražotāji piedāvā aktivēt attālinātās izsekošanas funkciju... ja mūsu datoram ir šādas fīčas un viņas ir aktivētas, tad ir reālas iespējas ieslēgtu datoru atrast, bet tā kā 80% visu portatīvo datoru lietotāju pēc to iegādes nevis reģistrē savu pirkumu ražotāja mājaslapā, bet nekavējoties izdzēš ražotāja uzlikto OS un softu, tad cerību praktiski nekādu pat tam datoram, kuram ražotājs šādu funkciju būs paredzējis...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Piši - propalo !

pirms 9 gadiem  

Laima Saranāja, pirms 9 gadiem :

paldies par neko

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.