Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

CCleaner. Ieraksti google, tad jau atradīsi. Laba programmiņa. Reizi nedeļā patiri automātiski, un viss.

pirms 14 gadiem  

Liene Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Paldies, apskatījos. Tas būs tieši tas, kas vajadzīgs

Armands Andersons, pirms 14 gadiem :

Veiksmi!

Liene Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Ielādēju to ccleaner un palaidu, lai analizē. Tas atlasīja veselu kaudzi ar failiem. Jāpalaiž būtu lai dzēš, bet bail, ka kaut kas vajadzīgs netiek izdzēsts. Kā lai zin, kur tie ķekši ir jāieliek - ko drīkst un ko nedrīkst ļaut izdzēst.

Armands Andersons, pirms 14 gadiem :

Tā ccleaner jau pašā sākumā automātiski principā saliek visus ķeksīšus, tur kur vajag. Bet tas ka Tev beigās veselu kaudzi parāda-tas nozīmē ka tie faili jau pārbaudīti-izdzēsti. Vnk aizver progu un viss. Vairāk nekas nav jādara. Vismaz man tā ir. Tur jau tai progai arī citas funkcijas-piem. var citu programmu noinstalēt-bet labāk bez vajadzības vairak neko-kā "run cleaner" nedari!!!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Eduards

+6851

 
ccleaner ir samera drosa proga. neko no svarigajiem failiem vins neizdzesis ja vien nav kads virus vai fails nepareizaja vieta ievietots.
vel varu ieteikt programmu paku tune up utilities ar 'so var gan tirit gan optimizet datoru (bet protams ka jau vienmer pastav risks ka lietotajs kautko nezinot var sabojat vai izdzest

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.