Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2451 skatījumi

Vai kāds varētu ieteikt kādu lejupielādes palīgu?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Lietoju "Downloadhelper",bet ir vietas kur ar šo nevar neko novilkt,neļauj.Varbūt kāds lieto kādu labāku programmu,kura tiek klāt tur kur netiek "Downloadhelper"?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vilnis

+3247

 
Man liekas, labāku par Internet Download Manager grūti sameklēt, pats lietoju. Alternatīva - ReGet de Lux. Arī laba lieta. Problēma pastāv iekš tā, ka reizēm pārtrūkst ielādes saite, un līdz ar to viss tu-tū. Bet šiem abiem ir atjaunošanas funkcija. Gan viens, gan otrs pats atjauno ielādes kanālu, līdz ar to galu galā ielāde 100%. IDM piedevām spēj pārķert saites-ja kur skaties kādu video, vai klausies mūzi, uzreiz piedāvā saglabāt doto failu. JDownloader ir spējīgs vilkt no failmaiņiem-Rapidas, Depositfile utt. slēgtajiem linkiem. Ja teiksim Rapida izmet ERROR, JDownloader tas nav šķērslis.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tad piemēram no šejienes arī ir iespējams kaut ko novilkt? http://www.platforma.lv/

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es piemeram lietoju "Download master" un man vel nebija tā lai es nevarētu kaut ko lejupielādēt no interneta. Arī no youtube.com bez problēmam video ņēmu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Jo vairāk tādus sūdus sainstalē jo sliktāk strādā windows!
Izmanto Firefox ar DownThemAll add-on. Viss. Ja ļoti gribas atsevišķu tad var lietot FlashGet vai NetAnts, bet ātrumu tas neuzlabos virs ISP iespējamā. Der tikai priekš resume un vilkšanas no vairākiem mirroriem

pirms 14 gadiem  

Vilnis, pirms 14 gadiem :

winda švakāk strādā, ja progas normāli nenokonfigurē. Standarta kļūda - bezmaz viss iespējamais startējas reizē ar windu. Tad nu sanāk tīrā roķene..Bet ja manuālā režīmā, tad attiecīgi viss oki. Ne jau pastāvīgi proga darbojas, bet tikai tad, kad vajag.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.