Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

AiZu

+247

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1758 skatījumi

Kādas problēmas varētu būt pārvietojot cieto disku no viena datora uz otru ?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Vienā datorā ir instalēts Win7 ultimate. Ja cieto disku pārvietos uz otru datoru, vai tad šajā otrajā datorā turpinās darbosies tā pati OS ?
Protams, JAUTĀJUMS NAV par problēmām ar draiveru atjauninājumiem, par cik tajā otrajā datorā būs citas iekārtas(dzelži: mātes plate; video karte; skaņas karte; DVD)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Esmu tādu eksperimentu veicis ar Windows XP. Darbojās, bet draiveri bija pilnībā FUBAR. Un tā veiksme bija tikai tāpēc, ka procesori bija līdzīgi, kaut arī soketa tips mainījās. Problēmas var būt tādas, ka vispār neiet, tas tā uz 50%, un 100% problēmas, ka draiveri gļučīs un neļaus uzlikt normālus draiverus.

Kodētu datu izglābšanai var tā darīt, bet datora turpmākai lietošanai gan ir obligāti jāpārinstalē OS, jo bez gļukiem nebūs. Nu, protams, ja vien nav identiski dzelži.

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ir dzirdēts (lasīts), ka noinstalējot draiveri X(šobrīd neatceros un nevaru atrast kuru) var samēra sekmīgi veikt šo operāciju.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Dzirdēts ir, bet Winows, vismaz līdz XP (domāju, arī Vista un 7) spītīgi uzskata, ka uzinstalētam draiverim ir apakšā tiešām tāds hardware, kāds ir paredzēts tajā draiverī. Vismaz tāds priekšstats rodas, ka tiek lietots draiveris un tikai gadījumā, ja draivera nav, tad tiek prasīts hardwarei, nu kas mums te ir. Un ja to draiveri izdodas izkasīt ārā (dzīvai sistēmai var neiespējami tas būt), tad ok, viņš meklēs un atļaus pārinstalēt jaunu draiveri. Tik ej nu meklē, kur un kas pa draiveri tas ir.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raivis Zemskis

+2961

 
nez ir mēģināts kkas tāds, ar xp, no pilnīgi cita datora... viss strādāja bez problēmām, kgan nezinu kāds bija iepriekšējais dators...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sancho76

+1058

 
pārliekot disku, var mēģināt palaist "safe mode" turot f8 sākumielādē nospiestu, vēlāk kad ieiesiet sistēmā, varat atjaunot draiverus un t.t. Tālāk restartēties palaist kompi kā parasti un skatīties rezultātu

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.