Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2400 skatījumi

kā pa ttelefonu, saņemt konsultāciju datora jatājumā.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Portatīvajam datoram nestrādā pele, kas ir iestrādāta, strāda tikai optiskā pele, kadi taustiņī jānospiež, lai darbotos iestrādātā pele, jo pāri datoram pārgāja kaķis un pēc tam beidza pele darboties.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Atkarīgs no modeļa, dažiem būs Fn + F7, citiem Fn + F9
http://web1.toshiba.ca/support/techsupport/tsbs/all/-tsb001343/F9.png

Tos kaķis, kurš ķer peles, atšķirībā no cilvēka, nospiež bez problēmām :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tu ar vārdiem «iestrādātā pele» domā tačpadu, tad tev kaķis vienkārši ir uzkāpis uz kombinācijas, kas viņu atslēdz. Tā kā nekādi «Windows palīdzības katalogi» nav jāšķirsta. :D

Lai ieslēgtu to tačpadu, jānospiež vienlaicīgi taustiņš «Fn» (parasti atrodas apakšā, pa kreisi no Space bar, un ir zilā krāsā) un tačpada taustiņš (tas gan mēdz būt apzīmēts dažādi, bet parasti tur ir taisnstūrītis ar rociņu vai pirkstiņu).

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

izej cauri pa priekssu windows paliidziibas katalogam, un ja tev ir legaalais windows tad sazinies pa telefonu ar windows atbalsta dienestu un tie tev visu pa burtiem priekssaa pateiks. pats esmu zvanijis un pat man ir zvanijussi. un runaa latviski vinji arii !! varbuut taa buutu eertaak !! vieniigais windows atbalsta centrs prasiis vai tavs produkts ir legals un liks nosaukt licenzes numuru.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mehs

+4218

 
Tas kaķis nebija melnā krāsā? Pēc restarta vajadzēja visam nostāties savās vietās, ja nav peles bloķēšanas funkcija ar taustiņiem. Papētiet instrukciju, paskatās draiverus un uzrādiet PC marku.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.