Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2133 skatījumi

programmu instalācija !

Datori un internets » Programmnodrošinājums

sveicināti !! es te gribētu painterēsēties par dažādu programmu instalāciju. man ir win 7, mēnesi vecs laptops. bet esmu jau windu pārinstalējis 3 reizes. mazliet sāk piegriesties !! paldies dievam man ir visi iespējamie repair CD un HDD image kopija un viss kopumā uz 7 diskiem. tā kā dabūt ātri windu gatavu no jauna nesagādā lielas grūtības. bet esmu mazliet nesaprašanā. kas tie par sūdiem nāk līdzi visādām programmām kā redistribute 2005 un tas tikai viens piemērs tur jau viņi ir visos iespējamos gados !! vienkārši esmu ievērojis ka instalē programmu, ka vairumam nāk līdzi tie redistribute 2004-2010, kas tie ir par sūdiem un kad programmu izinstalē, tad viņi gan neizinstalējas no kompa, tikai pēc kāda laika paskaties uninstalerā un pilns viņš tikai ar tiem redistribute. vai nav tā ka tie pis sistēmu ? jo īsti nesaprotu no kā, bet jau 3 reizi pārinstalēju windu mēneša laikā, jo viņš man nereāli gļukot sāk pēc vairāku programmu instalācijām.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas ir kaitinoši, bet tie redist ir vajadzīgi daudzām programmām. Tas nav nekas slikts un datoru tiešām ne-*. Kad paskatos savā uninstalerī, tad viņu man tur pa pilno. Lielais Microsofts, nezināmu iemeslu dēļ, nav aizdomājies, ka to visu varētu aplikt zem viena "lodziņa". Tas tiešām nav iemesls, kāpēc dators būtu jāpārinstalē. Vienk. samierinies, tie Redist neko sliktu nedara.
Skaties, vai tik neesi saķēris kādu pamatīgu vīrusu, kuru tik ātri atrast nevar. Nekad neesmu ticējis rūpnīcā instalētajam, jo 3/4 no visa tā ir pilnīgi nevajadzīgs. Lai datoru instalētu no nulles, tad ir jāsaprot no kādām detaļām dators sastāv, un tad attiecīgie draiveri jāpiemeklē. Iegūsti tīru Windows 7 instalāciju, un instalē ar datora atslēgu (parasti uzlīmīte uz datora aizmugures, ar cipariem). Viss, lielākoties visam vajadzētu strādāt, jo dators ir jauns, un Microsofts "defaltā" gandrīz vienmēr visu saliek.

pirms 13 gadiem  

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 13 gadiem :

Nu labi, ne vienmēr...

krokijs, pirms 13 gadiem :

negribu es citu windu meklēt, man šitā apmierina un visa komplikācija ar datorražotāju man ļoti patīk !! tapēc citu windu negribu meklēt !! bet par vīrusu tur tā varbūtība ir niecīga, jo cietais tiek formatēts un viņam lai atsevīšķi sēdētu sistēmā ir jābūt viskrutākajam vīrusam :D !! bet nu visticamāk no visada hlama ko laižu cauri tam kompim visu laiku :D !! bet nu vismaz uzzinaju to ko gribēju uzzināt-ka tie redistribūti nekaitē !!

Antons, pirms 13 gadiem :

Tas jau nekas, ka cietais tiek formatēts, tu taču internetu lieto. Kamēr instalē windows un neesi uzlicis antivīrusu, iesaku no datora izņemt interneta vadu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Antons

+4839

 
Vai esi uzlicis arī tādu programmu kā antivīruss?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Īsi - tā jābūt.

Garāk:
The Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package installs runtime components of Visual C++ Libraries required to run applications developed with Visual C++ on a computer that does not have Visual C++ 2010 installed

Par parējo:
Ja pa mēslu bedrēm rakāsies, dezodoranti nelīdzēs.

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

nu es jau arī tā sāku domāt

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.