Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1730 skatījumi

Kā var FL Studio dabūt pēc iespējas labāku kvalitāti?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Izmantoju FL Studio 9 un lieta tāda, ka nevaru dabūt normālu skaņu ģitārai (pieslēgta pie kompja caur Line-in, izmantoju ASIO4ALL draiverus un efektiem lietoju Native Instruments Guitar Rig 4 plaginu). Ko tik es neesmu mēģinājis darīt (spēlējos ar Guitar Rig settingiem, lietoju VST ekvalaizerus, utt.), bet šā vai tā ģitāra skan ļoti pliekani. Nu tā skaņa nav dzidra un apjomīga, bet tāda... nekāda.

Lai varētu saprast, par ko es runāju, paklausīties var te: http://www.draugiem.lv/annanass/

Jautājums: ar parasto skaņas karti (iebūvētā uz kaut kādas lētā gala Asus mātesplates) vispār var dabūt normālāku kvalitāti?

Varbūt arī softs pie vainas, bet priekš tādas ākstīšanās man ir slinkums apgūt Reason, Cubase vai kādu citu, advancētāku un kvalitatīvāku programmu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
vai tev ļoti patīk FL studija ? kādreiz ir sanācis palietot viņu, bet sapratu, ka labāk netaisīt mūziku vispār, nekā smadzenes lauzt :D !! bet ja esi gatavs izmēģināt kaut ko noteikti spēcīgāku un labāku, tad tev jāķeras klāt ir Avid Sibelius v7.0 vai AViD Torq 2.0 un pēc šitiem zvēriem tu aizmirsīsi par FL !! viņus var dabūt šeit abus un ne tikai http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3422121

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

nu labi , tas sibelius nebūs īsti tas ko tev vajag, bet AVID Torq 2.0 ir mūzikas monstrs !! un ir jau vēl tajā pašā saitā pieejams tāds monstrs kā Avid Pro Tools HD 9.0.4, bet tikai uz MAC OS !! tas arī ir mūzikas zvērs !!

krokijs, pirms 13 gadiem :

vēl ir divi audio magnāti tajā saitā kā Sound Forge Pro 10 un n-Track Studio 6.0.9

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Nē nu, ir jau tas FL Studio tāds amatieru rīks un nekas vairāk, bet es saku — man dēļ tādas ākstīšanās nav vēlēšanās apgūt kaut ko advancētāku. Ja es kaut ko nopietnu spēlētu, tad varētu padomāt, bet uz doto brīdi nevajag.

Vienīgais, ko es gribu, ir sakarīgāka ieraksta kvalitāte. :<

krokijs, pirms 13 gadiem :

http://nay4im.ru/tags/Studio/ pamēģini uz šejieni aiziet !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.