Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1810 skatījumi

HELP, photoshops vairs neatpazīst GRD (gradient) failus ?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

vakar vēl bija pēc noklusējuma GRD faili (gradienti) prēkš photoshopa, šodien skatos mapē kur man glabājas GRD faili, viņi ir vienkārši balti un nav programmas kuriem tie būtu piesaistīti. lieta tāda, ka vai tas nevarētu būt saistīts ar NETfreamwork 1.1 kuru šodien ieinstalēju, jo nevarēju ieinstalēt ABRViewer dēļ tā ka kompī nav NETfreamwork 1.1 !? ieinstalēju to freamwork, tad ABRviewer un pēkšņi skatos ka ne windows, ne photoshops neatpazīst vairs šo GRD formātu. ko darīt, vai to freamwork nest nost ? jo pat ieejot control panel>default programms>associate a file type tur arī sarakstā vispār nav GRD formāta. un uz paša GRD formāta uzspiežot ar labo taustiņu properties, tur es izmainiju lai fails būtu piesaistīts pie photoshopa, bet tik un tā photoshops to vairs neatpazīst un es nespēju uzstādīt gradientus. kā to izārstēt un kur varētu būt problēma ?

Pirms 12 gadiem

kurš varētu šeit palasīt pa angliski ? >> http://pcsupport.about.com/od/fileextensions/f/grd-file.htm

krokijs, pirms 12 gadiem

esmu pilnīgi izmisumā (screenshot--> http://www.bildites.lv/images/atl0sn2sc1r1b9irkud1.jpg

krokijs, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ta ne jau framework vainīgs, visticamāk tas viewer ir paredzēts attiecīgā tipa failu atvēršanai un neko nelasot tam arī tie tika piesaistīti, bet kaut kas cits netika izdarīts līdz galam.
Ārstēt - kā parasti - atjaunojot sistēmu stāvoklī kāda tā bija

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

atjaunot mēģināju sistēmas stāvokli, bet nekas neizmainijās. bet pats būtībā vainīgs, jo bija netā rakstīta uzstādīšanas pamācība win7 64bit lai tas freamwork 1.1 būtu pareizi uzstādīts, bet es viņu neievēroju. bet tas ABRwiever jau bija domats tikai palīglīdzeklis photošopa otām, lai var ABR formātu pārskatīt neatverot photošopu. bet visu dienu izmeklējies informāciju pa netu un būtībā neko tieši par savu gadijumu neatradu. vakarā nesīšu nost un stutēšu pa jaunam.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

BIJA, UN PAZUDA! par ko tas varētu liecināt? framework versija piesaistīja ar savu aizvēsturisko versiju, un tikai. kaut gan dod ziņas par usera kvalifikāciju. apvienojot visu, kopaina sanāk ne visai.

krokijs, pirms 12 gadiem :

es tāpat nesapratu ko tu te tagad nosaldēji. kaut kādas miglā pītas prozas tev vajadzētu iet uz citurieni rakstīt !

krokijs, pirms 12 gadiem :

es īsti nesaprotu un nezinu dēļ kā vairs neviens neatpazīs to failu, bet domaju ka tas ir tas freamwork vai wiever, viens no abiem. man jau negribējās to hlamu instalēt un piedirst kompi, bet atkal darbam ar ABR tā būtu zelta manta.

Niks, pirms 12 gadiem :

Vispār jau
http://www.g1ga.it/abrviewer/ rakstīts:
"REQUIREMENTS - Microsoft .NET Framework 2.0 or above"

Kāpēc tad 1.1 bija jāinstalē, nevis 4?

krokijs, pirms 12 gadiem :

tapēc ka pie ABRwiever instalācijas, tā aprāvās un izlec logs, ka man datorā nav NETfreamwork 1.1. es jau pats to neizdomāju. tapēc gāju netā meklēt, atradu, ieinstalēju to freamwork un ABRwievers ieinstalējās bez problēmām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
nu ko, iegrābies! softa viszinis atradies...hosti protams nav "pielaboti"(nav admin pieejas), līdz ar to variants, ka tie ir Adobe gājieni. tālāk - pats Ps gļuko. kropli esi paķēris. kapē netframework tik vecs? pie tam jāinstalē? "kreiso" OS lieto, pie tam ar bloķētām apdeitēm? Nu bet tā tīrā loģika..

pirms 12 gadiem  

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

ņem Revo Uninstall Tools, met šito ārā, meklē citu rokā. labākais būtu pārinstalēt OS, lai ne pēdas nepaliktu no iepriekšējā. un visu pa jaunam. un netēlo viszini. man gan Ps5, gan Ps2 iet uz urrā. ja paliksi pie savām dogmām, tālu netiksi...

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

šoreiz mīnusu jautājienam nelikšu, tas tā, profilaksei.

krokijs, pirms 12 gadiem :

es nekad neēsmu teicis ka esmu softa viszinis, bet tu gan esi licis domāt ka esi antivīrusu speciālists ! kas attiecas uz hostu, tad tur viss ir vislabākajā kārtībā un hostam te nav nekada sakara. pusgadu nolietoju photoshopu un pēkšņi viņš neatpazīst GRD gradientu. un beidz pats tēlot viszini, tapat tevi neviens neuzslavēs. un beidz saldēt dumjā galva, kādēļ lai instalētu freamwork tik vecu obligāti jābūt ir kreisai OS. pamēģini ieinstalēt ABRwiever bez NETfreamwork 1.1 un netēlo pats gudro.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un neko labāku jau tu nevarēji ietiekt "labākais būtu pārinstalēt OS" un prēkš kam tad tas smirdīgais revo vajadzīgs ja jāpārinstalē OS ! nekad dzīvē es to nedarīšu tikai dēļ GRD faila.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

beidz ākstīties! kāds sakars .ABR-pindzelēm ar gradientiem! paskaidro manai dumai galvai! TE http://www.google.lv/search?q=GRD+gradient&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a ar neko sakarīgu ātrumā nemanīju.. starp citu, man tas pindzeļu skatītājs galīgi nav vajadzīgs. un toč, šoreiz nopietni. KĀDA SAISTĪBA AR GRADIENTIEM??? kaut sāc saprast, uz kuru pusi velku?

krokijs, pirms 12 gadiem :

es saprotu vecīt, bet es citas darbības, izmaiņas datorā netiku veicis, tapēc tas bija mans pieļāvums, ka dēļ tā vecā freamwork man nopisās failu atpazīšana OS. kāds ir īstais iemesls es nezinu ! fakts ka nonesu to photoshopu , nonesu to veco freamwork, uzstādiju pa jaunam photoshopu un tagad viss kārtībā, tagad GRD photoshops atpazīst.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.