Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2070 skatījumi

ar ko varētu izveidot DVD materialu ISO formātā neierakstot CD ?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

nevienā video apstrādes programmā netiek piedāvāta iespēja sagatavotu DVD materiālu saglabāt ISO formātā, bet liek rakstīt uzreiz uz CD. es gribētu izveidot savu DVD materialu , bet gala rezūltātā to saglabāt ISO formātā bez ierakstīšanas. vai kaut kas tieši šāds ir pieejams ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Gandrīz jebkura nopietna ierakstīšanas programma piedāvā arī ierakstīt iso nevis matricā, bet uz diska. Negribas ticēt, ka tādu iespēju nav video apstrādes programmās.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

es visas protams nevaru notestēt, bet adobe premiere, avid studio, un pinnacle to nepiedāvā

krokijs, pirms 12 gadiem :

piedavā tur saglabāt uz cietā un jebkados citos formatos, tikai ne DVD iso formatā. moš ir kaut kas konkrēts zināms, lai tad zinu ko meklēt.

Niks, pirms 12 gadiem :

Un kas tad, piemēram, tas: "Create disc content but don't burn" option
http://forum.videohelp.com/threads/151553-Pinnacle-Studio-prepare-DVD-content-for-burning

Niks, pirms 12 gadiem :

Nu un kādas problēmas pēc tam saglabāto ierakstīt uz HDD kā iso ar gandrīz jebkuru disku rakstīšanas programmu?

krokijs, pirms 12 gadiem :

o jā pateicos, atradu, vienkārši laikam nevarēju saprast ko daudzas opcijas nozīmēja. nemaz nezināju ka ir !

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

priekš tam ir specializēts softs. viskautkādi redaktori paliek malā. tiem ir citas funkcijas. Ultra ISO, Alcohol120%, Alcohol52% - analogs 120%, tik bez ieraksta funkcijas, un tāpēc free, nu, šie populārākie, liekas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
piemēram ar InfraRecorder.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kā jau teikts, katra nopietna apstrādes programma piedāvā saglabāt kā iso failu. Ja nu nevar, tad virtuālo jāliek un jebkura disku rakstīšanas programma uzreiz varēs rakstīt iso failu. http://virtual.software.informer.com/download-virtual-dvd-burn-iso/

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
viennozīmīgi - Alcohol120%. pie reizes , ir iespēja ierakstīt diskā izveidoto disc image. un vēl. kāds sakars ISO ar ISO DVD??? neredzu sakarību. tad kā nosaukt 13-gigīgus ISO? NAV NOZĪMES LIELUMAM. montē uz virtuālā pievada, un dari, ko vēlies.jā, Krok, akal man ceļā trāpies? ja doma ar laiku savu sacepumu mest diskā, noteicošais ir faila lielums. 6Gb nu nekādi DVD bolvankā iekšā nedabūsi.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

tas ka tev iet pie sirds alkahols, tas nenozīmē ka man patīk alkahols, es viņu nelietoju, es dodu priekšroku deamont tools un man pietiek ar tām funkcijām ko viņš piedāvā. sakars ISO ar DVD ir pilnīgi elementārs, skaidri un gaiši bija rakstīts "kā saglabāt izveidotu DVD materiālu, ISO formātā" tas arī viss. un neiet runa par svaru kādā tas var būt. ko ar to ISO es darīt tālāk es zināšu neatkarīgi no tā svara. un ar alkahol, vai deamont tools vai ultraISO tu nevari izveidot DVD materiālu........

krokijs, pirms 12 gadiem :

no nulles, man bija vajadzīgs zināt ar kuru videoapstrādes softu var veidot pilnīgi no nulles DVD materiālu, bet gala rezūltātā saglabāt to ISO . tas arī viss. tu pats kaut ko neēsi kārtīgi sapratis ! un iesaku tev atmest to ieradumu komentēt to, kur risinājums ir jau atrasts ! un tavējais ne būt nav tas labākais ! te ir pilns ar jautājumiem uz kuriem vēl nav saņemtas atbildes, sāc ar tiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.