Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārcis

+302

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2228 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uzzinam skaņas adaptera (karte vai integrētais variants) ražotāju un modeli, dodamies uz ražotāja mājaslapu, sameklējam supportu, kur iespējams lejupielādēt draiverus, izvēlamies konkrēto (tavā variantā tas būs Windows 7), lejupielādējam un instalējam. Pēc instalācijas noteikti restartējam datoru.
Un neklausamies tādos kā Ralfs, jo visas tā programmas ir pēdējais mēsls, tur drīzāk vairāk vīrusu nekā noderīgais.

pirms 12 gadiem  

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Tikai aizmirsi pierakstīt ka lētajām skaņas kartēm mēdz nebūt nekādi uzraksti,un tas mēsls nezin kāpēc manam datoram uzrādīja ka ir problēma ar usb portiem un karšu lasītājiem(labu laiciņu atpakaļ tiku te pajautā.lv jautājis.)No orģinālā diska instalējot meta ārā errorus.Manējai skaņas karei vienīgais uzraksts ir Sound Blaster!Kādu modeli un ražotāju manai kartei vari ieteikt???Un vēl-IEMĀCIES STRĀDĀT AR PROGRAMMĀM,tad nebūs tādas stulbības jāraksta.

Tomass Pētersons, pirms 12 gadiem :

Tavai zināšanai, es mācos IT jomā un arī strādāju šajā pašā jomā, tāpēc zinu, ko rakstu un ko saku. Nav nepieciešams nekāds Driver Finder vai Driver Easy u.t.t., lai uzzinātu ierīces ražotāju un modeli. Priekš tā var izmantot programmu, piemēram, Everest (maksas) vai kādu alternatīvu, piemēram, SIW, PC Wizard. Ja ierīces info arī tādos veidos nevar atrast, tad izmantojam Hardware ID un izmantojam googles iespējas.

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Tad paskaidro kāpec tevis ieteiktais Everest skaņas kartes datu lodziņā redzamas tikai jautājuma zīmītes.Un kā redzams skolas solu par velti deldē.Jau rakstīju ka uz kartes tas ir vienīgais uzraksts,nav pat svitru kodu,ne kādu citu uzrakstu.uz xp bija Gigabit bet uz 7w tas mesls atrada Creativ,7w meģinot uzlikt Gigabit met ārā erorus un nav skaņas,uz xp ar skaņu viss kārtībā.Izskaidro kapec tā???

Tomass Pētersons, pirms 12 gadiem :

Izlasīji līdz galam visu manu rakstīto? Es skolas solā neesmu deldējis, ja reiz pats atradu darbu un šobrīd veiksmīgi visu daru. :P Ja ar Everest nevari pareizi atrast skaņas kartes nosaukumu, tad izmanto Hardware ID, bet tas tev laikam ir pārāk grūts uzdevums..

Ralfs Ivo Ivanovs, pirms 12 gadiem :

Arī Hardware neko neparāda,tāpat kā otra dīvainība ir ar karšu lasītāju-kā tādu nekur nevar atrast,nav redzams līdz brīdim kad ieliek karti,tad ir redzams visūr kur tam ir jābūt.Winda ir instalēts jau vairākas reizes,nekas nemainas.Būtu labi arī ja pats izlasītu līdz galam,paskaidro kapec uz xp atrod vienu bet uz win7 pavisam ko citu?

Tomass Pētersons, pirms 12 gadiem :

Pastāsti saviem vārdiem, ko nozīmē Hardware ID (nevis hardware)! Varu derēt, ka nemaz nemāki šo ID noteikt. Man nav jāizskaidro tavas kartes dīvainības, ja maini OS, kamēr pats neko neredzu.

Mārcis, pirms 12 gadiem :

Ar Everest tiku skaidrībā!!!

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ieinstalēt vajadzīgo audio draiveri. Vai nu no diska, vai nu no interneta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -5

    balsis

Paņem ielādē Driver Easy,paņem scanNow-Get drivers,un ielādē iztrūkstošo vai defektīvo draiveri,tikai pašam būs jāinstalē no mapes kurā ielādēs,jo Driver Easy ir demo un piedāvas nopirkt.Apskaties noskenētajā sarakstā kas ir sarkanā vai dzeltenā krāsā atrastie draiveri,tie ir jāielādē un jāinstalē,zaļos neaiztiec.win 7 orģinālais kļūdu labotājs nereti ielādē bieži neto draiveri vai vispār netrod.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.