Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1554 skatījumi

Windows XP Home Edition

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Pārdodu Windows XP Home Edition SP2 (licenzēto) instalācijas disku.
Disks izlaists 2005. gadā.Instalēts bija tikai uz viena datora, lai šī instalacija nebūtu kopija(pirātiska), es no sava datora noņēmu šo XP instalāciju, un uzinstalēju Win7 ( Retail versijas instalācija derīga UZ VIENA DATORA, instalējot uz nākamā, no iepriekšējā jānones.).
Līdzi dodu instalacijas CD, CD-Key, un arī Product Key, lai varētu aktivizēt Windows XP Home Edition.Man var rakstīt uz e-pastu : nurkos@inbox.lv, uz draugiem.lv, un zvanīt uz 27429233 (Bite).Varu arī nolaist cenu ja vajag.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas, ka tu «noņēmi» savam datoram XP instalāciju, nenozīmē, ka, instalējot no tā diska, uzreiz viss aizies. Validāciju neizies tāpat, ja nekļūdos. Katra licences atslēga ir piesaistīta konkrētam dzelžu kopumam ar dažiem izņēmumiem (skat. http://windows.microsoft.com/en-US/windows/genuine/privacy-statement sadaļu «What data is collected?»)

Bet nu vispār jau es propagandēju lietot nelicenzētu aizvērtā koda programmatūru, jo tādējādi mēs nodarām mazāk ļaunuma nekā gadījumā, ja to nopērkam. Tas tā, vispārīgi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
:D tas XP pa brīvu nevienam nav vajadzīgs.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.