Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dāvis Bergs

+61

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1124 skatījumi

2 windowi

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Man bija vindows vista tagad uzinstelēju windows 7 ultimate un vēl windows starter bet windows starter bija mēsls kā lai dabūju nost to windows 7 no pc gribu lai paliek tikai windows 7 ultimate un windows 7 starter nost win 7 ultimate uzinstelēju uz c disku bet win 7 starter uz d disku

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Autor - ar tavām zināšanām to, izskatās, nav iespējams izdarīt. Aiznes uz servisu (piem. M79.lv, Brīvības un Cēsu krustojumā - puiši par 10Ls sataisīs).

Atbilde pēc būtības - ar kādu partīciju rīku ir jānodzēš Win7 Starter Edition partīcija, kā arī ir jāizkoriģē MBR un startupa opcijas, lai bootloaderis nemeklē otru sistēmu un nepiedāvā izvēli pie startēšanas. Tāpat ir jāpārliecinās, ka neesi savu p0rnu, vai, kas ļaunāk, sistēmas failus atstājis uz D:

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
cik var noprast, tad pie PC ieslēgšanās tev tiek piedāvats kuru OS startēt. Es personīgi analoģiskā situācijā sev biju pie ieslēgšanās norādijis noklusējuma OS kura slēgsies iekšā automātiski un pie pilnīgas datora ieslēgšanās vienkārši izformatēju :D disku. Restartējot PC, man vairs netika piedāvāta izvēle kuru OS startēt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.