Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1193 skatījumi

Kā aktivizēt windowu

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Nesen nopirku lietotu portatīvo, uz aimugurējā korpusa ir uzlīme Windows 7 PRO OA ar key, līdzi portatīvajam nāca disks operating system , instalējot windowu caur to disku, man nepiedāvā ievadīt key, kā lai aktivizēju to key? tagad man skaitās nelegāls windows vai kas?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ja tas disks nāca līdzi konkrētajam datoram, tad tur nekāds key nav jāievada, tas iet uz konkrētā dzelža automātā, arī autoreģistrācijai tur jābūt automātā, kolīdz tiek izveidots interneta savienojums...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Noklikšķini uz ikonas "Dators" ar peles labo pogu un paņem "Rekvizīti". Tur varēsi redzēt vai sistēma ir aktivizēta un ja nav tad tur būs redzams cik laika atlicis līdz aktivizēšanai. Ja nemaldos tur būs arī saite uz Windows aktivizēšanu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
control panel -> system

pirms 10 gadiem  

KRISTIĀNS RUBENIS, pirms 10 gadiem :

Man uzrādās ka windows ir aktivizēts nevaru vairs neko ievadīt, caur aida64 es apskatijos windows key viņs nesakrīt ar to kas ir uz mana pc aizmugurē.
http://www.youtube.com/watch?v=4cxl4ZKARsM man ir tāds pats disks tikai tumši zaļā krāsā ar 64bit, instalējot man nepiedāvā ievadīt key, tad priekškam tā uzlīme vajadzīga? ja es esmu instalējis windowu no tā diska, tas skaitas legāli vai nelegāli?

krokijs, pirms 10 gadiem :

re kur augstāk nīgrais raktija, viss tev ir aktivizēts jau. tā atslēga zem datora ir paredzēta ja no cita distribūta stādīsi augšā, lejuplādēta no neta utt.

KRISTIĀNS RUBENIS, pirms 10 gadiem :

skaidrs, ja veicu instalāciju no tā diska, man windows legāls vai nē??

Ego , pirms 10 gadiem :

Nē, ja tā ir cita versija

apnicis šis muļķu portāls, pirms 10 gadiem :

ja tas ir datora ražotāja instalācijas disks, kas paredzēts konkrētajam datora modelim, tad microsoft uztverē tā instalācija ir legāla, viņus neinteresē, kā tā nonāca tavās rokās... arī tad, ja tā windows versija ir augstāka par to, kuras seriāls ir uz datora... viņiem par to jau datora ražotājs ir samaksājis...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.