Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristīne

+122

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1059 skatījumi

Kādu video karti izvēlēties portatīvajam datoram?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Vai izvēloties portatīvo datoru priekšroku labāk dot AMD Radeon HD7670M video kartei vai tīri labi var iztikt ar Intel HD Graphics 4000 video karti? Baigā geimere neesmu, bet šad tad jau kaut ko patīk uzspēlēt, un kopumā esmu cilvēks, kas augstu vērtē kvalitāti. Tā kā es personīgi atšķirību redzu tikai cenā, nevaru izlemt, vai gudri ietaupīt vai labāk nežēlot kapeikas.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Tomēr sīkāk nāksies paskaidrot ko ar to datoru vēlies darīt. Portatīvie datori vispār nav īsti domāti jaudīgām 3D spēlēm, tā kā tiešām jaudīgs portatīvais tipiski maksā ap 1000Ls un nav tā vērts.

To cik jaudīgs dators nenosaka tikai videokarte. Vēl joprojām ir svarīga paša procesora jauda, jo pamatā programmas jau darbojas no tā pie tam pamatā uz viena procesora kodola. Tā kā mans ieteikums būtu ņemt datoru, kam procesoram ir vislielākā takts frekvence uz vienu kodolu un vēlams ar atsevišķu videokarti. AMD procesoriem gan ir priekšrocība sajūgt procesorā iebūvētās HD videokartes jaudu ar ārējo, to arī der apsvērt.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Atkarīgs, kādas spēles taisies spēlēt. Ar pirmo jau tīri labi varēs arī jaunākas spēles uz zemiem setingiem. Ar otro gan cerības mazas.
Otrs, cik ilgi domā ar šo portatīvo sadzīvot. Ja gadus 6 un vairāk, tad noteikti pirmo. Bet, ja tev krīt, plīst, apnīk jau divos, trīs gados, tad nav tik ļoti vērts.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.