Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dūda

+21

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1712 skatījumi

Skype instalēšana

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Jau kādu nedēļu "lec" logs,ka ir iespējams atjaunot skype versiju. Kad uzspiedu,ka vēlos..laiciņu padomā un logā raksta: Skype instalācija neizdevās,kods 1603,kristiska kļūda instalācijā. Ok,vairs nemēģināju atjaunot,lai paliek,bet tas logs parādās katru dienu,kad tiek palaists skype. Tāpēc šodien saņēmos atkal atjaunot,gribēju izdzēst skype no vadības paneļa(tur kur noņem programmas),bet tas neizdevās,taču jau paspēju atrast visur citur iekš pc skype mapes un izdzēst tās. :D Arī palaist jauno nokačāto skype setup nevaru,raksta: The old version cannot be removed.Contact your tehnical support group.
Ko lai tagad iesāk?:D Tagad nav skype,jauno nesanāk uzlikt. Iepriekš pati esmu 100x instalējusi visu ko,bet šoreiz...vajag Jūsu palīdzību.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

pirms 10 gadiem  

Dūda, pirms 10 gadiem :

Paldies. Viss jau labi..tikai man vairs nav mapju uz C: (kā te raksta: If your Windows system is 32-bit then you should replace the Skype.exe file in this folder:
C:Program FilesSkypePhone ). Liekas man nekā no Skype nav palicis..bet varbūt kļūdos,jo no Vadības paneļa ta noņemt Skype nevaru izdzēst,neļauj. Maigi sakot,neko nesaprotu.
Un kas ir- Alternatively, You can try Portable Version of Skype? Varbūt to es varu mēģinātdabūt iekšā?Būs kā iepriekšējais skype vai tas ir kkam citam domāts?

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Dzēst ar roku nevajadzēja, izskatās, ka faili fiziski vairs nav, bet citur informācija ir saglabājusies. Šo te var mēģināt "Try removing the Skype program entries using Windows Installer CleanUp Utility ".
Un jā poratītavajai versijai vajadzētu strādāt...

-c-f-b-, pirms 10 gadiem :

fufels. meklētājā met regedit/find/skype, utt find next, find next. met ārā no reģistriem (delete) visu, kas ir ar skype saistīts. tad rest, velc no jaunāko skype versiju, un instalē. viss. šitie visi augšminētie ieteikumi priekš kaķiem.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Jā, vēl reģistru vajag sačakerēt :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.