Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1304 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas, kas tur ir ieinstalēts, ir tikai ķeksīša pēc un parasti nav domāts palaišanai. Vienkārši tagad ir kaut kādi normatīvi, kas neļauj tirgot datoru bez jebkādas OS, tāpēc tur nāk visādi minimālistiski, apcirsti Linux, FreeDOS un citas OS, kas nekādu funkciju nepilda.

Aiznes pie kāda, lai uzinstalē Windows vai lietojamu Linux (Debian?).

pirms 9 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 9 gadiem :

Apbrīnoju, kāpēc tirgotāji neredz vērtības pieaugumu uzliekot normālu Linux. Uzliktu ar lietojamu sistēmu, lai stāv veikalā un lietotāji var pakustināt peli, smuks dektops, programmas. Momentā būtu gribētāji, vēl cenu varētu pielikt.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Uldi, ir veikali un veikaliņi, veikaliņos iepērkas jaunieši, kam arī EUR 5 sadārdzinājums ir pārāk dārgi. Problēma ir no sērijas, kādēļ lielākā daļa Latvijas pērk un brauc ar lietotām mašīnām, kad jauna automašīna ar 5 gadu garantiju ir daudzas reizes pārāka, un ilgtermiņā arī izdevīgāks risinājums. Atbilde ir pavisam vienkārša, jaunam autiņam nav naudas.

nezināms (guglētājs), pirms 9 gadiem :

Mhm, samaksāt vairākus desmitus par datoru ar preinstalētu Win var, bet Linux, nē. Aivi, arī tavā sapņu zemē UK, tikai maza daļa datoru ir nopērkami ar preinstalētu, lietojamu Linux. Tāda ir ražotāju politika un saprotama, jo Linux pa 10 gadiem ir spējis iekarot "milzīgu" lietotāju uzticēšanos, tā lietotāju skaits ir pieaudzis no 2% līdz 5(pieciem)%. Kādas Linux distirbucijas pārstāvis aiziet pie ražotāja ar šādiem datiem un noslēdz mega darījumu? :))

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ka tu ieliki šeit jautājumu ja dators nestrada ?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
Aiznes pie kāda, kas Tev uzinstalēt lietojamu OS. Protams vari ietaupīt naudu un paša spēkiem visu sainstalēt un izdarīt, bet ja nav zināšans šajā jomā, tad tas var izrādīties vēltīgs laika tēriņš ...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Ar ieslēgšanas podziņu..
Ko tad tādu pirki, ja neproti?

Ja par to melno ekrānu - parasti tas tāpat vien nepazūd, nāksies instalēt ko sakarīgāku par apgraizīto LINPUS karikatūru

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.