Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Priede

+102

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 822 skatījumi

Kāds zin kur var labi hostēt Minecraft serveri ar daudz ramu, normālu cenu?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Latvijā serveri nevēlos hostēt, jo nav normālas firmas kas piedāvātu šādu iespēju. Varbūt tikai webu un suncore.
Kāds var ko ieteikt? :)

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu ieteikt Hostinger.lv, tur VPS cenas sākot ar 6,99 EUR, bez tam mēdz būt arī atlaides, parasti 40% apmērā, bet varu painformēt, ka ļoti drīz un uz īsu brīdi būs 55% atlaide.
tieši Minecraft serveri Hostinger ir ļoti viegli izstādīt - to iespējams izdarīt automātiski. Vairāk info atradīsiet hostinger.lv

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

A pasaulei ir par maz minecraft serveru??? Ja gribi savu, tad sākumā nohostē uz sava kompja un kad sasniegs kādus stabilus 100 lietotājus stundā, tad vari sākt domāt par servera pārcelšānu uz nopietnāku platformu! Tam visam klāt ir vajadzīga mājas lapa!

pirms 9 gadiem  

Jānis Priede, pirms 9 gadiem :

Serveri uz datora? Kukū?? 1.Serveris lagos ja hostēs uz datora. 2.Datoram jābūt ieslēgtam 24/7.
3.Kuri 100 cilvēki gribēs pieslēgties manaji IP adresei? IP adrese ir jāmaina uz kādu nosaukumu.Tu tiešām neko nejēdz no minecraft hostēšanas.

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Kurā vietā lagos, tu viņu uz pirmā pentaka gribi palaist???? Tu vispār zini ka hostējot spēli viņu nevajag palaist?? Tiek palaista servera programma, kura savā vidē ģenerē iekšējo spēles vidi kā kodu kuru saņem spēlētājs un uz spēlētāja datora tiek zīmēta pasaule balstoties uz saņemtajiem kodiem, no servera. Spēles config failā būs tik un tā jāieraksta servera IP adrese, jo tīkla tehnoloģijas tā darbojas, tu savā pārlūkā ievadi www.draugiem.lv un dators iet uz DNS serveri, lai uzzināt lapas IP

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

tad DNS serveris datoram atpakaļ atsūta 87.99.69.161 un tad pārlūks iet uz konkrēto IP, tā pat arī notiek ar spēlēm, spēles slēdzās pie servera izmantojot IP adresi.
Ja gribi spēlēt ar draugiem uz viena servera, tad sarunājat no cikiem un līdz cikiem spēlēsiet. Es savā laikā uz Pentium 4 hostēju WoW un tajā pašā laikā arī pats spēlēju, nekas nelagoja, a uz mūsdienu datoriem vispār nevajadzētu lagot!

Jānis Priede, pirms 9 gadiem :

Tas būs PUBLIC serveris, nevis kkāds vanilla. Ka palaid serveri tikai tad kad vajag, bet 24/h.
Kā kompi izslēgsi tā arī serveris izrubīsies

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.