Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Usiks

+1334

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2302 skatījumi

Iesakiet kādu video kameru iegādāties , home video un ceļojumiem , nevajag nekadas superpuper navorotus.

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Iesakiet kādu video kameru iegādāties , home video un ceļojumiem , nevajag nekadas superpuper navorotus.
Tādu , kas pietiek savas ģimenes filmēšanai un filmu normālā kvalitātē sanāktu ko diskā iespiest . Tikai ne tādas krutās virs tūkstošiem jo personiskām vajadzībām nav nepieciešamas tādas.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sirga

+608

 
Ja pirkt videokameru šodien, tad tikai tādu, kas raksta uz atmiņas kartes. Izpaliks visa ņemšanās uz pārdzīšanu datorā un pati kamera vienkāršāka, mazāk kam noplīst, vieglāka un ilgāk baterijas iet.

pirms 13 gadiem  

Māris Usiks, pirms 13 gadiem :

Tas jau tuvāk tēmai , paldies par ieteikumu , būtu jau patīkami kādu atsauksmi pa kādu konkrētu kameru....

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Manuprāt tikai retais pasākums, ceļojums vai notikums ir tā vērts, lai to filmētu, montētu un gala beigās atrastu arī kādu skatītāju kaut no ģimenes loka, un tajos mirkļos kurus būtu vērts iemūžināt video, parasti neviens neaizdomajās aizsniegties līdz videokamerai, tā nav pa rokai, vai vienkārši tu esi notikumu virpulī un filmēt nav laika. Maniem paziņām videokameras stāv noputējušas kaut kur dziļākājā plauktā, izņēmums ir pāris cilvēki, kas ar šo lietu nodarbojas (pus)profesionālā līmenī. Ņemot vērā, ka visām fotokamerām ir video iespēja, apsver vai tiešām tava vēlme filmēt nenoplaks pēc pāris mēnešiem un videokameras vietā neiegādāties fotoaparātu.

pirms 13 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Arī taisnība.Man piemēram vispār tāda atsevišķa videokamera nav.Ja vajag uzfilmēju ar fotoaparātu,un kvalitāte bildei arī ir normāla,tik atmiņas karti tad vajag lielāku.

Māris Usiks, pirms 13 gadiem :

Filmēju jau vairākus gadus visus interesantos pasākumus ģimenē un pie radiem . Problēma tāda, ka man esošai kamerai vairs SONY neražo videokasetītes . Tāpēc doma ir par citu. Nu to man gan neiestastīsi ka ar foto sanāk labs video , tad nekad neesi filmējis ar video ? Nevar pat salīdzināt.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ja daudz maz regulāri filmē un dari to vismaz 720p, tad, piekrītu, ir vērts skatīties uz videokameru, tiešām būs ērtāk, funkcionālāk, kvalitatīvāk. Bet, ja starp citu grib varbūt pafilmēt mazliet, tad labāk ņemt fotoaparātu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Panasonic HDC-TM700 ;)

pirms 13 gadiem  

Māris Usiks, pirms 13 gadiem :

Pats tādu lieto ? Vari ko pastāstīt vairāk ?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piters

+32

 
Pērc kādu camkordu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.