Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3276 skatījumi

Kādu spoguļkameru izvēlēties - Canon/Sony/Nikon?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visprofesionālākā tehnika ir tieši Nikonam, bet viss jau ir atkarīgs no kameras cenas, lētākā gala tehnika pielietojuma un snieguma ziņā ir vienāda visiem lielajiem ražotājiem.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Atšķiras tikai kameras vizuālais izskats, funkciju izvietojums un cenas.

Priekšnieks, pirms 13 gadiem :

Oooo, tūlīt sāksies diskusija... :oDDD Kā Tu atšķir un nosaki "Visprofesionālāko" tehniku no mazāk profesionālās??? Un pastāsti kapēc visi visprofesionālākie fotogrāfi (tādi, kas ar foto pelna iztiku, nevis nopērk lētā gala SLR un sauc sevi par fotogrāfiem, lien bildēt pasākumus un prasa par savām mēslu bildēm vēl naudu) pārsvarā lieto canonu, nevis "visprofesionālāko" nikonu? :o)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Atbilde ir pavisam vienkārša! Neviens uzņēmums, kas nespecializējas uz vienu konkrētu produktu nekad nevar konkurēt ar uzņēmumu, kas izstrādā un tirgo tikai konkrētu produktu. Tas pats attiecas arī uz Nikon un Canon vai Sony. Nikon nosarbojas ar fototehnikas izstrādi un ražošanu,bet Canon un Sony tirgo praktiski visa veida tehniku un šo uzņēmumu daudzpusība arī ir par iemeslu tam, ka neviens no to produktiem nav unikāls un pilnīgs. Kā jau rakstīju, tas gan attiecas tikai uz dārgajām fotokamērām.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jūsu apgalvojums par to, ka visi profesionālie fotogrāfi izmanto Canon tehniku ir subjektīvs. Pirmkārt, Latvijā ir pārāk mazs tirgus un principā uz vienas rokas trīs pirkstiem ir iespējams saskaitīt tos fotogrāfus, kas izmanto tiešām profesionālas kameras, pārējiem ir dārgas pusprofesionālās kameras. Piemēram, Hasselblad H4D-60 profesionālā 60 megapikseļu kamera, ar kuru Ņujorkā un citās lielpilsētās reklāmas aģentūras fotogrāfē patiesi kvalitatīvus attēlus maksā $ 40,000!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Neskaties brendus, skaties pirmām kārtām, kāds objektīvs. Ceiss vai Šnaider-Kreiznač.Tiem ir dzidrināto kristālu objektīvi, kuriem nepiemīt izplatītā slimība, ka pēc laika bildes centrs paliek miglains. Kā lielai daļai ZOOM LENS. Tādas aizdomas, ka sāk tikt lietota pulēta plastika. Tālāk pieejamās funkcijas, un cena.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Cik zinu, Latvijas FotoGrāfu spice digitālos vispār neizmanto..Bet pašlietošanai nu liec aiz auss manus ieteikumus. Neatkarīgi no maciņa biezuma.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Deniss Kozlovs

+374

 
Зенит! :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Noteikti ņem Nikon!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Jāprot fotogrāfēt,bet Sony ir lēns salīdzinājumā ar Canon vai Nikon!Tālāk kādās naudiņās var atļauties,kam domāts utt.!?Es pats vairāk tā uz Canon,piemēram 7D :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dinars alviks

-20

 
nikon

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Larry Croc

+165

 
Man personīgi labāk patīk Nikon (ar Nikkor).

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Es ieteiktu šādā secībā - Canon - Nikon - Sony.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.