Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1400 skatījumi

Nikon D3100 + Kit 18-105mm vai 18-55mm ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Vēlos iegādāties fotokameru, par modeli esmu vairāk vai mazāk izlēmusi,taču netieku skaidrībā par objektīva izvēli. Esmu iesācēja, protams,pietiktu arī ar standarta objektīvu. Kurš objektīvs labāks? Vai un kur iespējams iegādāties piemērotu somu, ja izvēlos vienu vai otru objektīvu? Labprāt izlasītu kāda zinoša cilvēka domas. :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

zhusiks

+322

 
Somas, protams, ir visdažādākas - kādas tik nevajag. Ja esat rīdziniece, var aiziet kaut vai uz to pašu elkoru vai euronic, apskatīt un apčamdīt, kura soma šķiet ērtāka. man piemēram ir case logic (apmēram šāda, bet mazliet mazāka - http://www.euronics.lv/productcard/39467/Cameras_and_camcorders/Bags_and_cases/SLRC-203 )

par objektīvu - kā jau Edgars rakstīja, labāk ņemt 18-105 - tas ir 'universālāks' - varēs bildēt gan tuvumā gan tālumā esošus objektus (un nebūs jānoņemas ar objektīva mainīšanām).

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

rawr.

+30

 
Man ir standarta objektīvs. Pagaidām pēc lielāka zooma neprasās.
Bet tas jau atkarīgs ko vēlies fotogrāfēt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

18-105 bus lielaks zooms;)

pirms 12 gadiem  

Anna Firgute, pirms 12 gadiem :

Paldies, bet tas likās pašsaprotami. :) Tikai, cik bieži noder tāda priekšrocība, kas ir diezgan smaga,runājot par objektīvu? Un vai ir atrodama tāda soma,kurā ietilpināt abus uzreiz?

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

pirkt abus pieminētos objektīvus nozīmē pusi naudas vienkārši nomest zemē. pērc 18-105, bvēlāk nopirksi 100-300 un dzīvosi vairākus gadus bēdu nezinot.

Anna Firgute, pirms 12 gadiem :

Priekšnieks, nebiju domājusi pirkt abus objektīvus,tas tiešām būtu muļķīgi. Vienkārši, pētot somas internetā, radās sajūta,ka visas domātas tikai standarta objektīviem un kamerai, tāpēc jautājums bija,vai izdosies atrast tādu,kurā ielikt kameru un lielāku objektīvu.Taču zhusiks jau atbildēja. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.