Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vārds Uzvārds

+7307

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1097 skatījumi

Vai Latvijā (Baltijā) kāds kantoris izīrē high-speed kameras?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Priekš pāris privātiem projektiem vajadzētu uz pāris dienām vairākās atsevišķās instancēs noīrēt pieklājīgu high-speed kameru, kas būtu spējīga vismaz uz 240-500 fps ar FHD 1080p vai 2K. Ideālā variantā būtu FS700, vai kas analoģisks. Budžets uz kameras īri ~200Ls dienā, drošības nauda līdz 5k Ls.

Vai Baltijas valstu ietvaros vispār ir kāds kantoris, kas izīrē šāda līmeņa video tehniku, vai mums banānu republikā atliks kost pirkstos vēl pārdesmit gadus?

Pirms 11 gadiem

P.S. lūdzu atbildēt tikai tiem, kas reāli ar to ir saskārušies - lai nebūtu atbilžu iz sērijas "piezvani Rīgas kinostudijai" - ticiet man, publiskajam sektoram līdz tādai tehnikai kā līdz mēnesim, tāpat kā sīkajiem fototehnikas kantoriem un studijām. Tieši tādēļ vaicāju zinātājiem, kuriem ir 'gali' normālās underground studijās. Piemēram - Latvijā ir arī viena Red Scarlet, par ko nevins principā nezin - tā ka ticu, ka arī kāda high-speed atradīsies...

Vārds Uzvārds, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
http://www.arkogints.lv/
piedāvājumā arī 1500FPS@HD ir, par atbilstību savam budžetam pats interesējies

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.