Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 943 skatījumi

Vai "steadycam" (video stabilizators) ļoti palīdz filmēšanā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Jautājums diezgan nekorekts, bet tomēr: Vai kādam pašam ir tā saucamais steadicam, kurš kā saka ļoti stabilizē tavus uzņemtos video. Tagad skatos to vispopulārāko no vislētākajiem pa 40eiro (ebay, aliexpress, viņš visur sarkan-melns). Varbūt kāds rekomendēs labāku stabilizatoru vai veidu? (līdz 40eur!) Paldies jau iepriekš.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Šitik lētiem steadycam ir visai nosacīta stabilizēšanas funkcija, jo tiek stabilizēts tikai vienā plaknē. Augšā ir kamera un apakšā ir atsvars, tas dod to, ka rokai kustoties uz augšu un apakšu, mainot leņķi, kamera vienmēr būs stabili attiecībā pret horizontu, ja celsi roku uz augšu vai leju, vai bīdīsi uz sāniem, tad tajās plaknēs nebūs nekāda stabilizācija!
Ja saproti krievu valodu, tad paskaties šo video http://youtu.be/qlSve3tWBMY džeks pastāsta kā var pašrocīgi uztaisīt un video beigās pastāsta par visiem pamat principiem, kas jādara šādai ierīcei!

pirms 9 gadiem  

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Paldies par informāciju, ko dod tas lētais - patiešām nezināju, ka stabilizē tikai leņķi! Laikam drīzā laikā ķeršos pie steadycam paštaisīšanas, vēl pameklēšu dažus video, pat to, ko tu - tikai beigās nokrāsot vai kaut kā uzķūnēt - gan jau būs super! ;)

Maksims Kitajevs, pirms 9 gadiem :

Starp citu steadicam tomēr uztaisīju paša rokām ;)

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Super! Apsveicu!
Kā strādā?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.