Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1263 skatījumi

spoguļkamera

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

sveiki.

vai Jūs varētu palīdzēt izvēlēties kādu spoguļkameru. nepieciešama prieks fotografēšanas ģimenes vajadzībām gan priekš skolas.
skolā notiek dažādi pasākumi un vajag pafotografēt un varbūt pafilmēt. bet vajag lai ir kaut cik normāla kvalitāte, jo tā kamera kas mums ir tagad, nav diezko laba kvalitāte un gribēs kautko jaunāku/labāku

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Piekrītu Jānim, iesaku izvēlēties Nikon trīstūkstošās sērijas, var arī piectūkstošās, pati arī ar šādu kameru sāku. Parasti izvēlas starp Canon un Nikon.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Principā esmu spoguļkameru piekritējs un netaisos noliegt to pārākumu, bet ,izlasot vārdu "pafotogrāfēt", man rodas iespaids ,ka Riks Emīls nenojauš dažas lietas ,kas saistītas ar spoguļkameru un tās lietošanu.
Vispirms paliels svars,otrkārt vajadzīgi dažādi objektīvi, kurus veikli jāmaina atbilstoši situācijai.
Tas ir tas iemesls, kādēļ nelietoju spoguļkameru ceļojumos un ikdienā.
Ilgus gadus lietoju Canon PowerShot S2 IS ,bet nekas nav mūzīgs.Tagad nopirku Canon PowerShot SX50 HS.Šai kamerai ir 50x optiskais zooms un arī pietiekami plats leņķis tuvplāniem.Tāpat ir makro fotogrāfēšanas iespēja no 10mm.Arī fotogrāfējot nepietiekama apgaismojuma apstākļos ,jaunās tehnoloģijas dod labus rezultātus.Bijām Barselonā , kur vienai no kolēģēm bija spoguļkamera un es velreiz pārliecinājos par mana aparāta priekšrocībām šādās situācijās.Protams ,ja mērķis ir profesionāls foto tad arī D3100 tāda niekošānās vien būs.
Labākais risinājums būtu vairākas kameras.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+5369

 
Kameras iesācējiem Nikon D3100 jeb D3200 un ja taisies daudz fotogrāfēt slikti apgaismotās telpās tad labāk nopirkt zibspuldzi jo iebūvētā zibspuldze tikai bojā fotogrāfiju kvalitāti jeb ojektīvu kaut, kur ar f/1.8 maksimālo diafragmas atvērumu/

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.