Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

+235

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 834 skatījumi

Digitālā fotokamera.

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Sveiki, ir sanācis tā, ka manai digitālajai fotokamerai objektīvam ir tikusi uzlieta kafija. Un respektīvi zooms, kuram būtu jābīdās laukā, tagad nebīdās. sakiet kā varētu iztīrīt, jeb ko darīt, lai savestu aparātu atkal kārtībā? Objektīva lēcai viss ir kārtībā, kad pats izbīdu zoomu nofotografēt var, bildes rāda tāpat kā iepriekš, bet tas zooms.... Kā tam tikt klāt, li varētu to lipīgo vielu iztīrīt??? Šķirbas starp zoomiem ir respektīvi mazas un ar adatu bakstīt negribās, un diez vai kas tur sanāktu.
Paldies.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+4765

 
Būtībā bez izjaukšanas nevarēs iztīrīt.Bez kaut kādas pieredzes būs grūti tikt galā.Jāstrādā ar palielināmo stiklu-brillēm,pinceti un skrūvgriezīti.Es parasti visu to ķēpu nomazgāju ar tīru spirtu.Saliekot kopā ir dažas vietas kuras ieeļļo ar pulksteņeļļu.

pirms 8 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

'Pulksteņeļļa acīm redzot ir ir domāta kaulu eļļa.
man bija nobeidzies Canon kamerai zoom motorītis un to man nomainīja Čaka ielā 24 pie Avotu ielas.Tur remontē datorus un otrā stāvā foto tehniku, bet tā nav vienīgā vieta Rīgā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.