Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Maris Auzans

+115

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3872 skatījumi

Par "melno sarakstu" telefonā

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

vai kāds var pateikt kādu ne-dārgu telefona modeli, vēlams no NOKIA markas telefoniem, kuram iekšā ir melnais saraksts: nevelams adresats nevar piezvanit?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
Šis pakalpojums bez operatora līdzdalības ir pieejams vairākiem telefonu modeļiem.Viens no tiem ir Samsung-3050.Tikai viena dīvainība,tas ir neatgriezeniski.bloķēšana notiek zvanu arhīvā,tas nozīmē,nobloķē pēc saņemta zvana.Arī pakalpojumu sniedzējs vairs nevar palīdzēt,es personīgi biju spiests mainīt numuru jo nobloķēju nepareizo.Nepalīdz arī kodi #35*0000#,#330*0000# utt.Operators atzina ka neko nevar palīdzēt,lūk kā gadās!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Kāda ir šo taustiņu kombinācija? Kā es to varu uzlikt tikai konkrētam nummuram? Man pemeram nāk info sms, kuras es nevēlos saņemt, bet atslēgt tās nevaru.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Saliec nevēlamos zvanītājus kādā grupā, kuras zvanu signālu pats vari izvēlēties, piemēram pilnīgu klusumu bez skaņas, un tad neviens tevi pat naktī netraucēs. Ja sāk traucēt no cita numura, tad grupai pievieno jaunu kontaktu. Piezvanīt varēs, tikai pats nedzirdēsi, ka zvana, bet pārējo zvanītāju zvani būs dzirdami.

pirms 13 gadiem  

Maris Auzans, pirms 13 gadiem :

Nokia 2330 diemžēl nevar uzlikt pilnigu klusumu bez skaņas... :(

Raimonds Silanžs, pirms 13 gadiem :

Pats vari ierakstīt pilnīgu klusumu mp3 formātā un uzlikt kā grupas skaņas signālu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas nav no telefona atkarīgs, manuprāt. Varbūt kļūdos, bet vismaz tad, kad man kaut ko tādu vajadzēja, es abonēju LMT pakalpojumu Melnais Saraksts (ja pareizi atceros, tieši tā viņš arī saucās).

Tā kā, kā noprotu, tas ir atkarīgs no operatora.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tas ir pieejams praktiski visiem telefoniem. Tikai pareizā taustiņu kombinācija jāuzspiež. Un tas ir tikai šortkats uz mobilā operatora sniegtu vai nesniegtu pakalpojumu. Tieši tāpat kā automātiskais atbildētājs, ja es jau runāju, vai ja neceļu utt.

Maris Auzans, pirms 13 gadiem :

Man Bitē teica (esmu šī operatora klients) ka viņi "Zvanu filtru" nepiedavā bet ja es velos nobloķēt konkretus ienākošos zvanus tad lai uzstadot to savā telefonā. tas esot iespejams, protams, ja man ir šāds telefons.
man ir Nokia 2330 :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.