Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

JANIS KUZMINS

+163

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2130 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

adolfs

+6756

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Modernie telefoni tagad visi nāk ar entajām iespējām, atliek vai nu meklēt tiešām to cita komentētāja ieteikto telefonu senioriem vai arī meklēt piemērotāko veikalā. Tur jau parasti tos telefonu arī ļauj paturēt rokās, ieliek sim karti, lai var apskatīties, kāds ir ieslēgts - iepazīties. Protams, viss ir atkarīgs no pārdevēja lojalitātes, būs arī tādi, kuri var arī neieslēgt.
Sākumā, var paskatīties kādos labākos lombardos - tur mēdz atrasties tiešām ļoti labi telefoni (galvenais, ka lēti un bez saistībām ar kādu operatoru, kam maksāsi 2 gadus), bet atkal ir problēma - tie būtu jāaplūko ieslēgti, lai nedabūtu kādu brāķi. Bet uzmanīgi ar no ārzemēm nākušajiem lombardos, tur jāņem līdzi kādu ļooti gudru cilvēku, jo, ja lombardā pirkto ieslēgsi pats, var bēdīgi iznākt, jo tos, pirms liek sim karti iekšā (pilnīgi jebkādu), vispirms jāatbloķē.

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

man, subjektīvi, bet būtu nepatīkami pirkt lombardā nospeķotu telefonu, kurš, ļoti iespējams, piedevām ir zagts vai nolaupīts;
īpaši zinot faktu, ka veikalā pieejami jauni telefoni iepakojumā ar garantiju, 15 - 20 Ls ietvaros;
nopirku tādus sev (LG FM recording modeli nepateikšu - uz korpusa nekas vairāk nav rakstīts) un vecākiem (šķiet, Samsung - arī ar radio) ar visu piegādi mājas ap 18 - 20 Ls gabalā

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Tas ir subjektīvi, katrs jau dara, kā grib! Tikai cilvēki tiecas un tiecas pēc visa jauna un tas vecais tik tiek mests un mests atkritumos ... ir skumji, ka, dzīvodami šādi, mēs iznīcinām dabu. Arī tracina, ka cilvēks nevis paņems lietotus ratiņus zīdainim un drēbītes lietot apģērbu veikalā, bet gan pērk pilnīgi jaunus un par dārgu naudu ..... pēc gada to visu drēbju kalnu varēs norakstīt un arī rati vairs nebūs vajadzīgi - labāk to naudiņu iekrāt kam labākam.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Man telefons viens ir 6, bet otrs 4 gadus vecs un lietošu tos tik ilgi, kamēr dabīgi atvadīsies no šīs dzīves. Protams, katram atkal sava nostāja, bet, jā, man patīk jaunie, tomēr es netaisos jaunu iegādāties un skriet līdzi modei. Un arī netaisos iegādāties jaunus traukus, kamēr tie, kam jau ir vismaz 60 gadi, visi tiks nejauši saplēsti.

adolfs, pirms 13 gadiem :

par "amoka skrējienu" pēc nemitīgi jaunā (sevišķi jau šodien), piekrītu Tev Indra, pilnībā un atbalstu;
atļaušos piebilst:
salīdzinājums, nelielam lietošanas laikam paredzētas second hand mantiņas bērnam, ar apšaubāmas izcelsmes telefonu lombardā, domāju, nav veiksmīgs.
P.S. esmu viedokļa, modei līdz nav jāskrien - tā katram ir sava un izpaužas gaumē, pasaules un lietu redzējumā/uztverē, piekritējs :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Varetu ieteikt
šādu telefona aparatu, kas
saucas JUST5 un modeli CP09,
CP10, CP11 ipashi piemerots
tieshi prieksh senioriem. Cenas
sakot ar 40 latiem

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

ieteiktais telefons tiešām, izņemot cenu, pievilcīgs

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nokia 2220 , bet neatceros, kādās cenās bija.

Ja nebūtu tev prasībās radio, ieteiktu nokia 1616. Ar bifri starta komplektu 26ls :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

skatoties vai veelies veikalaa pirkt vai kur citur. ja veikalaa, tad vienkaarssaak, tur jau pat ir iespeejas apskatiit un izveeleeties vispiemerotako gan izskata zinjaa gan peec raadiitaajiem attieciibaa uz baterijas ilgumu utt. sludinajumos pirkt ir riskanti, nekad nezini ko nopirksi un nezini cik dienas izdosies palietot kad nojuks !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.