Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1261 skatījumi

Internets telefonaa

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vakar panneemu telefonu,iegaaju netaa ar zz kartinju un 4 ls izkuupeeja gaisaa,vai ir iespeeja izveeleeties kaadu tarifu (nav noziimes,bite vai tele2 ) kur es maksaaju noteiktu cenu ,bet internets ir neierobezzots. ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir jautājums pirmais tāds - Kāds tev tālrunis.

Principā Bifri karte (Bite) piedāvā opciju internets mēnesi pa 3ls. Itkā ierobežots ir 500mb , bet nu es to limitu sasniedzis vel neesmu. Lietoju ikdienā epastiem, tiem pašiem dr.lv , facebook un aplikāciju lejupielādei un izdzēšanai. Navigācija ar bieži ir izmantota , lai ielādētu kartes.
Mēneša laikā knapi 230mb iztērēti man ir. Ja tu netaisies lejupielādēt visādas filmas, mūziku pārlieku , tad mēnesim internetu tev piedāvā Bifri pa 3ls. Ja tev ir Blackberry , tad tas ir vairāk kā pietiekoši, jo šiem telefoniem piemīt opcija optimizēt web browseri.

pirms 13 gadiem  

Pēteris Siltumnieks, pirms 13 gadiem :

Man ir Samsung Galaxy Mini gt-s5570 . paldies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē, diemžēl tādas iespējas nav. It kā Bitei un ZZ pieslēgumam ir par 100 mb lats mēnesī jāmaksā, bet diemžēl tie 100mb aiziet ātri, ja caur telefonu vēl ir tās bildes un citas lietas. Tā kā nekā tāda precīza nav. Tikai pieslēgumā pie kāda no tarifiem, var 100mb maksāt. Vēl bija , ja nemaldos 1gb par 5ls, bet es precīzi neatceros.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.