Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1618 skatījumi

Android vai Blackberry?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Šobrīd man ir Vodafone 845 ar Android 2.1. Dikti patīk. Esmu tik ļoti pieradis pie visām tām fīčām, ka parastu telefonu (ne-smartfonu) vairs negribu.

Uz doto brīdi ir vēlme nedaudz apgreidoties. Finanses nav nekādas kosmiskās, tāpēc izvēle ir kritusi starp Huawei U8500 un Blackberry Curve 8520.

Bet lieta tāda, ka nekad neesmu turējis rokās Blackberry, tāpēc gribu, lai ar saviem ieteikumiem palīdzat izvēlēties. Telefonā interesē tieši darba zirga funkcijas. Nekādi mūzikas atskaņotāji, video atskaņotāji un fotokameras kvalitāte man nav necik svarīga.

Pagaidām no interneta review sliecos uz to Curve 8520 — pilnā QWERTY klaviatūra tomēr ir milzīgs pluss, — un otrkārt — tam nav tačskrīna, kas nozīmē, ka spožā saulē displeju varēs saredzēt labāk.

Labprāt dzirdētu jebkādus ieteikumus, personīgo pieredzi ar Blackberry, utt.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Blackberry softwarei nepieciešama reanimācija. Tā ir gadus piecus līdz desmit atpalikusi. Nu, labi, piecus. Ņemot vērā gūglofonu ekspansiju, vēl kādu laiku droši jātur savā kabatā/rokā/prātā Androīdu. Vislabāk aizej uz kādu vietu, kur tos pārdod un paprasi pabradāt pa menu, papētīt setingus un iespējas. Tad sapratīsi, kas tev pašam labāk patīk un nepieciešams.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
BB ir atpalicis un pilnīgi nepiemērots Latvijai - nekāda latviešu valodas atbalsta, labi ja spēj burtus attēlot. Ievadīt - nekur un nekā. Starp citu, iesaku U8500 vietā apskatīt LG P500 - vai tik nesanāk daudz labāks pirkums ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.