Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

wtf13ish1

+104

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 999 skatījumi

VAi tā var

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Piemēram ja man ir paņemts telefons uz nomaksu ja es par viņu maksaju bet man viņš vairs nepatīk es viņu varu samainit pet citu uz nomaksu pie ta paša operātora ????

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Nu taa laikam gluzji nevarees ja vien precei nav nenoveershami defekti razjotaaja vainas peec utt. un ja taada iespeeja nav atrunaata juusu nosleegtajaa liigumaa.... Varat meegjinaat savu telefonu apmainiit pret jums veelamo ievietojot sludinaajumu kaadaa no pirtaaliem, vai arii meegjinaat hsamo peec iespeejas izdeviigaak notirgot... nomaksaat atlikusho summu un peecaak panjemt naakamo aparaatu uz doto Nr uz nomaksu..... Jaadomaa un jaaizveertee vai Tev dotaa lieta nepiecieshama pirms iegaades... Savaadaak jau vareetu arii savus 3 dienas valkaatos "sierinjus" un apenes ar nest atpakalj ar pamatojumu ka man nepatiik kaa izskataas piemeeram ruukjiishi uz jamaam, samainat pret taadiem kur sirsninjas.....

pirms 12 gadiem  

wtf13ish1, pirms 12 gadiem :

tnx

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Samaksā līgumsodu un ņem citu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.