Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+10511

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2295 skatījumi

Telefoni ar divu SIM karšu atbalstu. Cik tie ir ērti ietošanā ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vai pensijas vecuma cilvēks varētu tikt galā ar skārienjūtīgu ekrānu un divām SIM kartēm ? Ņemot vērā, ka šobrīd lieto vienkārši divus vecos parastos telefonus.

Pirms 12 gadiem

Esmu lasijis tēmas par divu SIM karšu telefoniem, bet tā ir novecojusi informācija. Jaunie telefonu modeļi tomēr diezgan atšķiras no vismaz divus gadus vecākiem.

Aicis, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Šmits

+601

 
Nu LOL, ir ērti. Piem., bija (pirms nokrita Daugavā) NOKIA X1 (30ls variants) ar divām SIM, protams, telefons domāts tikai zvanīšanai, sms un mūzikas klausīšanai kā arī paspēlēt old school spēles. Princips visiem jau vienāds pirms zvani jānorāda no kuras SIM vēlies zvanīt, ar sms notiek tāpat. Kad saņem zvanu norāda uz kādu SIM tiek zvanīts vai uz kādu SIM atnāca sms. Kā arī abām SIM visiem telefoniem var piešķirt nosaukumu. UN atbildot uz Jūsu jautājumu cik vienkārša varētu būt iespēja izvēlēties no kuras kartes zvanīt - ļoti vienkārša izvēlies kontaktu -> spied zvanīt -> izvēlies SIM -> zvani .. that's all. Manuprāt, pensijas vecuma cilvēki spētu tikt galā ar šo sistēmu. Vismaz mani vecvecāki ātri pierada rīkoties gan ar skārienjūtīgu ekrānu, gan ar vienkāršu taustiņu monobloku.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Paldies !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Man ir samsung D880. Lai zvanītu un rakstītu sms - ļoooti ērts. Lai lietotu internetu, fočētu un lausītos mūziku - ļoooti NEērts.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Kā notiek zvanīšana no vienas vai otras SIM kartes ?
Kā telefons zina vai kā viņam pateikt no kuras kartes es vēlos zvanīt ?
Vai telefons katru reizi jautā kuru karti izmantot zvanīšanai vai SMS sūtīšanai.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Viena karte ir uzstādīta kā defaultā karte un visi zvani automātiski iet caur to. Ja grib zvanīt caur otru karti, jānospiež viena papildus poga sānos. Tāpat var redzēt ienākošajiem zvaniem caur kuru katri zvans ienāk un arī caur kuru karti atsūtīta SMS. Telefongrāmata abām kartēm ir kopīga, kas arī ir baigais pluss. Vēl samsungam ir baigi ērti, ka sākot rakstīt numuru, viņš pats parāda kādi numuri jau ir saglabāti, kas satur uzrakstīto ciparu kombināciju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Labaak izmantot divus vecus un atskjiriigus mobshus savaadaak veel sajauks kura kartinja jaalieto zvanot uz T2 un kura uz LMT.... Plus paarsvaraa jau 2simnieki ir kitajozu pagriides razjojums kas protams nav kvalitaates raadiitaajs....

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Nepiekrītu par to kvalitāti. Nav daudz cilvēku kas vēlētos lietot divus telefonus, un tie nav pieprasīti. Bet tas nav nekāds jaunums, tādus telefonus ražo jau ļoti sen. Man pašam ir mazcenas NOKIA(ražots ķīnā). Esmu pat meiģinājis to iemācīt lidot un nav ne vainas, pat skārienekrāns izturēja skarbo nosēšanos.

Aicis, pirms 12 gadiem :

Bet piekrītu par to jaukšanos ar tām kartiņām un tieši tas mani biedē. Bet es zinu ka 5 gadus atpakaļ Samsungam abām SIM kartēm varēja piešķirt savu nosaukumu/pārdēvēt.
Bet šodien telefonos ir citas OS un ar citādām izvēlnēm. Un nezinu cik vienkārša varētu būt iespēja izvēlēties no kuras kartes veikt zvanu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.