Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

+327

 
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3967 skatījumi

Telefona navigācija neuztver satelītu, kapēc?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Labu laiku apakaļ nopirku HTC telefonu un kad vēlējos izmantot navigāciju savienošanās ar satelītu nenotika. Aiznesu pa garantiju uz servisu šie uzlika pa jaunu visu Windowsu un aizgāja. Laikam ejot nomainīju telefonu uz jaunu vecajam pastavot kādu nepilnu gadu gribēju akal izmantot navigāciju bet vecā kaite bija atpakaļ. Kas par vainu un vai tiešām bez servisa nu nekādīgi?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vai tev ir pieslegts internets telefonam?

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Internets ir un tā fīča telefonā ar ir ja GPS signāls nau sasniedzams jeb pazūd pieslēdzas nets bet tas nau risinājums jo par netu ir jāmaksā. Tas ir androida sistēmas telefonam a vecajam tikai caur gps strādā navigācija.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Inta Lakstigala

+500

 
Iespeejams, ka telefons ir ticis jailbrake. Kaut arii pirki jaunu, viss ir iespejams. Taa loti biezi gadaas aarzemees pirktiem iphone, peec atblokeshanas navigaacija nestraadaa vai straadaa ar lielasm gruutiibaam.

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Kad uzlika pa jaunu visu Windows gāja navigācija bez problēmām gadus divus vismaz gan ārzemēs gan tepat LV tipa kaukāds sofsts vai nebija riktīgs vai ar nebija vispār. Izmantoju Garminu un bija ok tik nesaprotu faktu ka aktkal nedarbojās pēc plauktā stāvēšanas. Neverētu būt dēļ tā ka netik ilgi lādēts?

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nezinu, kā ar Windows Phone, bet man uz Android divām dažādām ierīcēm ļoti ilgi jāgaida, kamēr signālu noķer. Iekštelpās vispār nereāli, bet ārā tas aizņem reizēm 30 sekundes, reizēm 7-10 minūtes.

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Es uz Androida vispār vēl nēesu ne reizi sagaidījis signālu jo ilgāk pa 10 min nau bijis pacietības un nevisai tās programas man patīk navigāciju kas ir tagad man androidā. A Garminu no otra HTC nevar ielikt jo tas ir windows sistēmai. Kuru tu progu izmanto androidā?

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Telefonā izmantoju nDrive navigāciju (rutracker.org atradu). A planšetē man ir kaut kāds Drive & Walk (nāca līdzi no pirkuma).

Faktiski jau ir tā, ka, ja to signālu noķer, tad viņš pēc tam arī vairs nezūd. Trakākais ir tas pirmais brīdis, kad ilgi jāgaida (kaut gan reizēm ir ļoti ātri). Karoč vajag stāvēt riktīgi atklātā laukā. :D Pat, ja ceļmalā ir koki, tad arī neķer to signālu.

Edgars, pirms 12 gadiem :

man ir 3 jeb 4 progas kas nāca jau telefonā tik īsti nesaprotamas un neparocīgas vairāk izkatās kā vnk kartes. Visas līdzīgas google maps progai tai skaitā pate google map

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu jā, man arī divas bija. Viena ir Google Maps, otra ir Navigation, kaut gan tā ir praktiski viena un tā pati programma. :DDD

Edgars, pirms 12 gadiem :

Man no 4trām 3 praktiski vienādas a 4turā ar nekāda. A tā kas Teu normāla?

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Drive & Walk man ļoti patīk, es tikai nezinu, kur viņu atsevišķi var novilkt vai nopirkt. Pats vienreiz intereses pēc meklēju un tā arī neatradu. Kaut kāda saistība ar «Route 66» tur bija. Route 66 mājas lapā arī kaut kas pieminēts par Samsung ierīcēm. Nu ka tjipa tajām nākot līdzi vai kaut kas tāds.

A tas nDrive arī diez gan ciešams, bet viņam karte veca. Es kaut kur novilku Latvijas karti, bet velns viņu zina, cik gadi viņai. Dažās vietās tie ceļi jau sen vairs nav tādi, kā tagad.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Varbūt settingos ieķeksē A-GPS lietošanu? Ja nu vienīgi tā gaidīšana sagādā baudu.


Brīžiem sāku saprast, ka Android tiešām nav parastiem lietotājiem... Drusku čujam un poņai jābūt tomēr, lai tā manta labi darbotos

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu par AGPS viss ir skaidrs. Protams, ka tad atradīs ātrāk to signālU. Bet runa jau ir par GPS. Normālas GPS ierīces, kurām vispār nav AGPS, šā vai tā atrod signālu momentāli.

Edgars, pirms 12 gadiem :

Jā tur jau tā lieta ka ar AGPS iet viss bet caur netu jau un ar tik androida mob jo vecajam mob nau tā AGPS un tas neiet nepako. Galvenais ka gāja, nedarīju neko viņam un pēc nepilna gada vnk vairs neiet no stāvēšanas

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vienkāršiem vārdiem: Kad GPS ir atradis satelītus, tad no tiem tiek saņemta dežūrinformācija, kas palīdz precīzāk nopozicionēties. Tā informācija atjaunojas reizi n minūtēs. Satelītu meklēšana notiek izmantojot saņemto informāciju, jo tā informācija ir vecāka, jo ilgāk tiek meklēti satelīti. Pats elementārākais variants - ieslēgt navigāciju un atstāt uz kādu laiku kkur pie loga - gan jau pēc kāda laika atradīs.

Kādreiz, kad man bija WM6 smartfons, tad tur reizi n dienās man tika piedāvāts nosinfronizēt GPS informāciju izmantojot Internetu - šo ekstru, liekas, bija iespējams atslēgt.

Vēl novērojums: bieži vien ātrākai atrašanai palīdz maršruta plānošanas funkcija, t.i., uzlikt kādu gala adresi un ļaut lai navigators meklē. Subjektīva sajūta - satelītus atrod ātrāk.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Tad neesi norādījis com portu un gps ierīci,setingos to vajag aktivizēt,tālāk tik jāiet uz programmu.Personīgi pats nekad telefonā tam nelietoju internetu,bet izmantoju jau esošo savu datu bāzi,protams,ja vēlos atrast draugus,jaunākos sastrēgumus utt.,tad gan vajadzētu.

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

+100 - beidzot atbilde pa tēmu

Edgars, pirms 12 gadiem :

ir norādīts gan ports gan ierīcebet bez rezultātiem, kad nesu pa garantiju tad meistari ar netika gudri kapēc tā un tapēc sie ar lika pa jaunu visu windows

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tur ir vairāki porti kā arī vairāki uztvērēji,kā tu zini,ka esi norādījis pareizo!?
Kas tev uz doto brīdi ir trelefonam pa sistēmu?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Satelītus neuztvert var teorētiski divu iemeslu dēļ - traucē dubults signāls, atstarots no mājām apkārt, signāla nav, jo priekšā jumts, sienas, koki, kalni. Pēc idejas katra satelīta "noķeršanai" jāuztver nepārtraukts signāls no katra satelīta vismaz 45 sekundes. Ja ir auksts starts, tad vienkāršam GPS uztvērējam paiet virs 12 minūtēm, kamēr viss almanahs ir atnācis. Ar A-GPS almanahs var atnākt no GSM stacijām. Ja tam visam pa vidu ir traucējumi, tad laiks paildzinās. Ja gribi redzēt kas un kā ar GPS uztveršanu, uzliec Eclipsim aplikāciju GPS status & toolbox.

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Nu apmēram domu sapratu bet vaitad nevajadzētu parādīties vismaz vājam signālam ar kuru nepietiek lai palaistu programu toties būtu kāda kustība. Tā man vismaz bija vecajam telefonam tā rādija signāla stiprumu līdz signāls tiek uztverts pietiekami stiprs un viss notiek.Uzrādīja cik satelīti pieslēgušies un kāds kuram ir signāla stiprums bet tagad pilnīgi nekas nenotiek un neko nerāda. Tā vismaz windows telefonam man ir nez kā ar to androidu nēesu vēl izkodis jo signālu vēl nereizi nēesu uztvēris

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tev jāsāk pierast, ka telefons, operatīvā sistēma un programma ir trīs dažādas lietas. Ja tev programmu nemaz nerādīja kamēr nav satelītu, tad slikti programmēta tā bija. Uz Androīda kādu vēlies programmu vari lietot. Katra programma būs ar saviem plusiem un mīnusiem. Uz Androīda navigācijai lietoju Osmand, bet GPS statusa ievērtēšanai GPS status & toolbox.

Edgars, pirms 12 gadiem :

Programu rāda un viņa strādā kā vajag tik bez satelīta jo to neuztver, ieslēdzot netu protams iet ar maršruts izvēlātais, tiklīdz netu atslēdzu arī maršrutu tālāk nerāda. Iespējams aiznesot uz servisu jauno mob uzliktu akal visu sistēmu pa jaunu un aizietu tā lieta bet nu viss mob no nulles akal tad būs.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Maršrutu rēķina web serveris, tam ar GPS maz sakara - tikai tik, cik dabūt info, no kurienes jāsāk rēķināt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vispirms jau vajadzeetu nopirkt telefonu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ha shit,man navigacija bezmaksas , map loader , un darbojas norm ,nesuudzos

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.