Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1569 skatījumi

Mazcenas telefona iegāde.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Interesē,vai vispār kāda kompānija piedāvā telefonu bez papildus mēneša maksas?Agrāk bija labi,nopirku 270 ls.vērtu telefonu pa 69 ls.,bet papildus mēneša maksa nebija,tikai līgums uz diviem gadiem.Tā kā operatorus nemainu,mani tas neuztrauc,jo kāda jēga man pirkt pa visu naudu,ja varu vairākas reizes lētāk!Telefoni vienmēr ir nokalpojuši godam.Es uzskatu,ka uz doto brīdi termins,''mazcenas telefons'',vairs neeksistē,jo ir tā papildus mēneša maksa,kas ir tas pats,ja ņemu uz nomaksu,piedevām esmu bez saistībām,sanāk arī pat dārgāk kā veikalā uzreiz nopirkt!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man liekas ka ir mazcenas telefoni bez mēneša maksas, bet nu tie ir parasti no lētā un vienkāršā gala. tačskrīnus un wifi tādos neatradīsi.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tie vienkāršākie pat ir ar mēneša maksu!Vai tad klientam,kas ir bijis ilgus gadus uzticīgs nevarēja vismaz pa trim gadiem kādu prieku atvēlēt?Man jau liekas,ka visu sistēmu sapisa tieši uzņēmumi,kur darbinieki ņēma telefonus kaudzēm,bet pēc tam tos pārdeva par lētu naudu privātpersonām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.