Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 4988 skatījumi

pirms nedēļas nozaga Samsung Galaxy s2 vai ir iespēja noteikt telefona atrašanās vietu, par samaksu var vienoties!?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

biju policijā rakstīt iesniegumu, bet viņi atteicās palīdzēt! tagad vēlos kaut kā atrast telefonu bez viņu palīdzības! būšu ļoti pateicīgs, ja varēs kāds palīdzēt.. protams par attiecīgu samaksu! Paldies

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

DamagE

+26662

 
ir programa "plan B" ko var ieinstalet attalinati izmantojot android market vai citus piedavatajus un ta sutis atrasanas vietu telefonam uz e-pastu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&hl=lv

pirms 12 gadiem  

Ritvars Timermanis, pirms 12 gadiem :

pats esmu izmantojis! palīdzēja! zaglis bija bomzis tunelī pie origo. tauta bija daudz, bet atradu jo šis rokās turēja un kkā iekria acīs piekariņš kāds bija man. neko neteicu shim un atnācu ar policiju tas atdeva :))

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Telefons jau ir nozagts, tā ka vilciens jau ir aizbraucis. Apple produktu lietotājiem arī ir aplikācija, kas ļauj reģistrēt visus savus apple produktus, tos izsekot reālajā laikā, bloķēt telefonu, nosūtīt īsziņu uz savu telefonu, piezvanīt uz savu telefonu no attāluma, redzēt, kur tas atrodas, utt.

DamagE, pirms 12 gadiem :

galaxy telefoniem skiet ir ieksaa androids nevis apple, un plan B aplikacija ir tiesi paredzeta lietot kad telefons JAU Ir pazudis bez nekadiem ieprieksejiem darbiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Telefona aptuveno atrašanās vietu var noteikt tikai mobilo sakaru operators pēc attiecīgā iesnieguma saņemšanas no telefona īpašnieka vai tiesībsargājošajām iestādēm ar tiesneša sankciju, ja pats īpašnieks tālredzīgi savu telefonu nav reģistrējis kādā meklēšanas portālā vai instalējis īpašu programmu, kas ļauj izsekot tālruņa atrašanās vietai, taču tas ir diezgan bezjēdzīgs pasākums, jo +/- 10/ 15 metri ir pietiekami liela amplitūda, lai šajā zonā atrastos vairākas personas un nākt klāt un pārmeklēt kādu cilvēku var tikai ar tiesneša sankciju, ja jautāsiet, lai atdod telefonu, tad visdrīzāk jūs pasūtīs divas mājas tālāk, bet jūsu tālrunis visticamāk jau sen ir ieķīlāts un guļ izslēgts kādā lombardā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja telefona ir instalēta security 360 antivirusa proga, tad arī ieejot norādītajā serveri var atrast sava telefona atrašanās vietu. Turklāt vari ieslēgt atālināti telefonā spalgu trauksmes signālu, kas noteikti piesaistīs apkārtējo uzmanību.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
neoficiāli to var izdarīt tikai attiecīgā operatora tehniskie darbinieki, kas visticamāk negribēs ar to krāmēties dēļ bailēm pazaudēt darbu... ja nu vienīgi Tu piedāvā summu, kas krietni pārsniedz jauna telefona cenu...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+201

 
Ja tev telefonā nav nekādu īpašu aplikāciju, vai piemontētas izsekošanas ierīces, tad diemžēl to nevar izdarīt. Ja tik viegli būtu atrast telefonu, tad jau nebūtu jēga zagt telefonu, zagli tāpat atrastu. :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vito

+1205

 
Dažiem telefoniem ir tāda iespēja, kā mobīlā meklēšana, kuru nepieciešams aktivizēt un tad nosūta sms uz norādīto telefonu, kuru nepieciešams saglabāt un tad tur visādi var kartē atrast kas un kā..

Vismaz manam tā ir, arī glābšanas dienesti un jebkurš var noteikt manu atrašanās vietu jebkurā vietā un laikā, bet es nezinu kā tev...............

Dažreiz es tiešām nesaprotu, kur skatās tie drošības dienesti, kas var noteikt telefona atrašanās vietu kartē..

(Piemēram TELE2)

pirms 12 gadiem  

Mārtiņš Bankovskis, pirms 12 gadiem :

nu man ir tā, ka es nekādas aplikācijas nēsmu lādējis telefonā sakarā ar to, ka var atrast nozaudētu telefonu.. man kā no veikala nāca tāds viņš arī faktiski tukš bij.. gribētu atrast cilvēku kurš var, māk atrast manu telefonu.. pats īpaši neko nesaprotu, nēsmu baigais tehnoloģiju ģēnijs :) man jau liekas, ka ir jābūt cilvēkiem, kuri var noteikt precīzu atrašanās vietu (neoficiāli)

Reinis, pirms 12 gadiem :

Un operators telefonu var atrast tikai tad, kad tas ir pieslēdzies tā bāzei (t.i. ieslēdzis telefonu ar zagto SIM karti iekšā)

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Var atrast arī ar citu SIM karti iekšā, jo meklēšana notiek pēc telefona IMEI, kas reģistrējas tīklā tiklīdz tālrunis ir ieslēgts, atliek telefonu ieslēgt un tas ir atrodams. Problēma ir tā, ka neviens ar to nenodarbosies, ja vien tālruņa izmantošana neskar valsts drošību vai ir saistīta ar kādu smagu noziegumu, potenciāliem draudiem cilvēku dzīvībā, terorismu utt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.