Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1196 skatījumi

Kuru labāk izvēlēties?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kurš jūsuprāt ir labāks-Sony Xperia Arc S vai Sony Xperia sola? un kapēc? Nevaru izlemt kuru ņemt! Varbūt varat ieteikt ko labāku, bet no Xperia dzimtes!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nesen secināju ,ka SonyEricsson Xperia Ray ir ar ļoti labiem parametriem.Salīdzinoši maziņš,plāns,viegls,ļoti labu izškirtspēju,8mp kameru utt.Arī cena ir mazāka kā Sony Xperia sērijai.
http://www.notepad.lv/testi/12292/tests-sony-ericsson-xperia-ray-%E2%80%93-elegants-viedtalrunis/

pirms 12 gadiem  

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

Jā ir jau ok Xperia Ray, bet tas ir vecās paaudzes telefons. Piem ray ir single core, bet sola ir dual core cpu un pēc ārēja dizaina sola ir modernāks. Arc S arī ir labs, bet tas single core mani mazliet attur. Man bija Xperia x8 un tagad jau tas ir aizvēsturisks telefons un tas bija šausmīgi lēns un atmiņa maza. Gribās tādu kurš spēj panest programmas jo es lietoju daudzas costumization app un lai telefons nebūtu lēns!

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Tā kā praktiski internetu telefonā neizmantoju un arī manam darbam tik mazs ekrāns ir galīgi garām,tad lietoju to pārsvarā tikai sarunām.Man kā dizaineram ir svarīgi ,lai tas telefons drīzāk labi izskatītos ,nevis ātri darbotos ;)

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

Nu jā man atkal vajag lai tas iekšēji arī labi izskatās, jo tās programmiņas rij resursus telefonam! Tāpēc arī gribu lai ātrs būtu un par to nevaru izvēlēties kurš labāks ;)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja Tu pats esi izdomājis, ka sola ir labākais un domās jau esi to nopircis, tad kapēc vēl tērēt laiku un prasīt citiem tukšus jautājumus?

pirms 12 gadiem  

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

Vienkārši varbūt es kļūdos jo nesaprotu līdz galam visu! Un kam tad šī adrese ir domāta? - lai uzdotu jautājumus! Tāpēc jau saucas pajauta.lv ;) loģiski vaine? :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.