Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3394 skatījumi

Vai droši pirkt mobilo telefonu interneta veikalā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vai interneta veikalos droši iegādāties telefonu? Cenas tur ir ļoti zemas un vai tas nenozīmē, ka prece var būt ar kādu defektu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tas ir nosacīts jēdziens "vai ir droši". Vai ir droši pirkt telefonu veikalā? Tunelī pie kāda SIA Igors&Co, jeb sertificētā un pārbaudītā veikalā piemēram Trodeks? Būs atšķirība? Tieši tā pat ir ar interneta veikaliem. Sākumā vajag pameklēt atsauksmes un visu izskatīt, tad arī spriest.

Ir kur tik tiešām droši un izdevīgi, bet ir arī tādas vietas kur jaiet ar līkumu.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

+1

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

Pirku Tele2 veikala un dabūju brāķi, labi ka tagad vismaz naudu dabūšu atpakaļ.
Kuras tad ir tās drošākās un kuras nav? Ir kādi ieteikumi?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Neticēsiet ,bet pirms dagiem desmit pirku savu pirmo Motorola mobilo Trodeksā un vēlāk izrādījās ,ka tas ir bijis zagts telefons ;) ...Daudz kas ir mainījies.Kā lasīju kādā filmas scenārijā: "... ja pie durvīm kāds piebrauc ar Rolls-Royce,neviens parasti neprasa kā Jūs pie tā tikāt..."
Agrāk ,kad nebija sava uzņēmuma, pirku visus telefonus internetā un nekādu problēmu nav bijis.Iespējams palaimējās.Bija kāds telefons ar defektu ,bet to man bez vārda runas apmainīja.
Tagad ir "izdevīgi" LMT nosacījumi un pērku tajā pašā Trodeks.Protams ,ka internetā ir daudz izdevīgāk :)
Kaut arī maksājot mēneša maksu par mazcenas mobilo LMT ,norādītā summa netiek pārsniegta ,tā ir krietni augstāka par cenu internetā.

pirms 12 gadiem  

Rūdolfs Svarins(Kiss), pirms 12 gadiem :

Trodeks ir šausmīgi dārgs! Būs laikam jaizvēlas vidusceļa cena un jāpērk kaut cik normālā veikalā, jo telefons ko pirkšu nav no lētajiem!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Maris ...

+390

 
prece ar defektu var būt jebkurā veikalā, interneta veikali no oficiāliem izplatītājiem atšķirās ar to, ka tirgo preci, bez ražotāja garantijas, ievilktus no sazin kurienes, tas nozīmē to, ka lielais onkulis neveiks "garantijas remontu", ja tas pārsniegs viņam zināmo naudas summu, ko nesegs ražotājs, bet tirgotājs

pirms 12 gadiem  

ViktOrija Maksimova, pirms 12 gadiem :

cik reizes pirku interneta veikalā kaut ko, visu laiku ir garantija! lētāk tādēļ, ka nav jāmaksā par telpu kurā pārdodas preces, jo tās vnk tumsā stāv un tu tikai pasūti.
Manuprāt neatšķiras kur pirkt, vienīgais drošāk ir izmantot to interneta veikalu pakalpojumus kuri ir populārāki, piemēram 2u.lv vai 1a.lv vai cits.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ir droši, ja līdzi pirkumam nāk garantijas talons un čeks. cenas visi jau sen skatās salidzini.lv,
bte labāk skaties uz tādiem lieliem un visiem zināmiem veikaliem kā www.rdveikals.lv un elkor, kuriem prece ir uz vietas.
tagad savairojushies daudzi mazi veikali, kuri piedāvā zemas cenas, bet pie tam vēl prece ilgi jagaida

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

eriksxx

0

 
Ir, ir droši, galvenais uz ko vajadzētu pievērst uzmanību pērkot telefonu un citas lietas interneta veikalā ir veikala atpazīstamība un veikala darbības laiks-cik gadus jau strāda.
Lēti ir tāpēc ka nav jāīrē dargas telpas , ēkas kur to preci tirgot un citi maksājumi kas ar to saistīti , pārdevēji , apkopēji, apsargi u.c

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Es arī nopirku vienu no dārgajiem nomaksas telefoniem pie operatora, vēlāk parādijās defekts un nācās nodot garantijas remontā. Bet patīkami ir tas, ka viņi, pa to laiku kamēr mans telefons atrodas servisā, neatstāja mani bez telefona.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams ka droshi ir pirkt, es visu laiku ieperkos un esmu loti apmierinats. Pat biju pircis pashu letako samsung telefonu ko paradija salidzini.lv, un nav nekadu problemu

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jā. Ir 21. gadsimts. :)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.