Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alberts

+1698

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 9039 skatījumi

Kā var ''sadzīt'' rokā savu nozagto telefonu pēc IMEI koda, protams, ja tas ir iespējams?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Nozaga telefonu. Zinu, ka telefonu var nobloķēt pēc IMEI koda, bet vai tiešām nav nekādu izredžu ka viņu varētu sadzīt rokā cerot, ka viņš varētu būt ieslēgts. Bet ir viena problēma manā telefonā nebija nekādas programmas lai varētu viņu atrast.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Oto

+10200

 
Ja nobloķēsi IMEI tad sadzīt vairs nebūs iespējams, jo visticamāk tādam telefonam IMEI pārkodēs. Tā kā jābloķē ir SIM karte, bet IMEI labāk ne tad ir cerība ka telefons kādreiz "uzpeldēs". Telefonu pēc IMEI var atrast tikai mobilo operatori vai policija, precizitāte pilsētā ir pietiekoša, lai atrastu. Ja tev telefona nozaga tad uzstāj, lai policija pakustina savas pakaļas un vismaz formāli aizsūta pieprasījumu operatoriem, kā to paredz likums. Tai pat laikā pēc mūsu ačgārnajiem likumiem, ja tas telefons ir kādam tālāk pārdots(piemēram no lombarda), tad jaunais īpašnieks ir labticīgs ieguvējs un telefonu maz cerību atgūt, ja nu vienīgi izpirkt. Tāpēc jau šādas zādzības zeļ un plaukst, jo policija un tiesas mums bezzobainas.

http://www.likumi.lv/doc.php?id=173388

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+161

 
Ja ir zinām mobīlā personas cipars, kas ir iekšpusē kad izņem batareiku un uz korpusa uzlīmēts papīrīts ar S/N, tad droši dodies uz policiju un raksti iesniegumu un uzrādot šo ciparu. Un nav ko policijai "uzstāt, lai kustinātu pakaļas" kā viens izsteicies. Tad viss notiek un mobīlo iespējams atrast ja tas tiks ieslēgts. Un nebūs nekas jāizpērk jo tā ir zagta mantas un tiks atgriezta. Protams zeļ un plaukst tādas zādzības jo īpašniekiem slinkums sava mobīlā S/N norakstīt, lai būtu ko policijai iesniegt jo bez tā mobīlais ir dāvana zaglim.

pirms 12 gadiem  

Rihards Beikmanis, pirms 11 gadiem :

S/N ir tas pats kas imei kods?

Rihards Beikmanis, pirms 11 gadiem :

S/N ir tas pats kas imei kods?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Policijā ieteica bloķēt IMEI... :(

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tiko pazaudeju vai nozaga telefonu, policija neuznemas viņu meklēt., jo nēsot 100% droši ka ir nozagts izsmiekls ne policija. ko iesākt imei ir kur kadu programu var atrast lai pats to varu izdarīt..

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

igors zuks

0

 
jus domajatta policija saks meklet manuprat vini ir pa slinku prekw tadam mazam zadzibam kaugan man pawam ari nozaga telefonu un es nedomaju ka vini kauko iesaks

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēks

+3646

 
diezvai...

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.