Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Cena ir atkarīga no iPhone ietilpības, ir 8, 16 un 32 GB, jo lielāka ietilpība, jo dārgāks telefons.

pirms 11 gadiem  

rēzija stepka, pirms 11 gadiem :

To es saprotu, bet es šajā gadījumā runāju par vienu konkrētu modeli ! Nevis atšķirīgiem, to es pati saprotu, ka 16gb nemaksās tik pat cik 32gb.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

www.salidzini.lv un izvēlieties lētāko tālruni, par mazajām naudiņām telefoni parasti nav uz vietas, bet ir jāpasūta, tāpat arī pastāv iespēja, ka tālrunis ir jailbreikots jeb uzlauzts, lai tas strādātu ar Latvijas sim kartēm, to visu vajag noskaidrot, runājot ar pārdevēju. No privātpersonas iegādāties nevajadzētu, bet no juridiskās personas nekādu problēmu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas, ko raksta mūsu lapās ir ar stipri mazu ticamību. Piezvanīsi, tad tikai uzzināsi vai vispār tirgo viņi tādu produktu.

pirms 11 gadiem  

rēzija stepka, pirms 11 gadiem :

Bet ja tirgo - kā lai zinu, kam uzticēties ? Modelis viens, cenas dažādas, un ne jau minimāli ...

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Es neuzticos internetveikalam, ja par uzņēmumu nav ziņu viņu pašu un Lursofta mājaslapā (vai nodarbošanās cita tur uzrādīta). Ja nosaukums aizdomīgs, ja par preci nav normāla apraksta, ja sliktas atsauksmes, kaut vai tajā pašā sudzibas.lv utt. Labāk izmantot zināmu un nopietnu veikalu, nekā tādu, kur vai nu neatbild uz telefona zvanu, vai paceļ kaut kāds Vasja kādā dzīvoklī. Veselo saprātu lietosi, krietni mazākas būs iespējas neuzķerties uz krāpniekiem.

krokijs, pirms 11 gadiem :

Pilnīga taisnība, un piedevām, latvijas interneta veikali pasūta preci tikai tad, kad tu viņu pasūti, viņiem pat vairumam savas noliktavas nav. Darba princips ir saņemt pasūtijumu no tevis un talāk veikt pasūtijumu no kaut vai ebay. Un ebay.com tā prece var nākt ilgi, bet ebay.co.uk viņa būs ļoti ātri. Vienkārši esmu saskāries ar to, ka pasūtu preci pie kuras piegāde ir minēta 3-4 dienu laikā, bet kad sāku zvanīt, tad piegāde esot līdz 3 nedēļām. Tad iedomājies, no rīgas līdz citai lv pilsētai

krokijs, pirms 11 gadiem :

3 nedēļas jāgaida. Tur jau pilnīgi skaidrs ka prece tiek pārpirkta vienkārši. Un tapēc arī cenas atšķiras, ka viņi par preci tev neko negarantē, tev garantijas visticamāk par iphonu nebūs.

rēzija stepka, pirms 11 gadiem :

Šajā gadījumā es domāju veikalu www.316.lv, kur teica, ka telefonu iespējams saņemt būtu vienas dienas laikā, bet ja nepasūta no interneta, kur vēl es varu nopirkt šādu telefonu, lai tas darbotos visos tīklos ?

krokijs, pirms 11 gadiem :

neviens jau negarantē ka tas telefons jau nav iepriekš iepirkts no ārzemēm. Princips tas pats..... atceries teicienu.....(skopais maksā divreiz)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.