Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Es

+83

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1719 skatījumi

Labākā telefona OS ilgtermiņam

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Ja pērku viedtālruni ilgtermiņam, tad kādu operētājsistēmu labāk izvēlēties - iOS, Android vai Windows Phone? Lai nebūtu tā, ka pēc pusgada nenormāli lagotu.
Un kādus no jaunajiem telefoniem vispār būtu vērts pirkt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Artis Upenieks

+7243

 
Neviens neko nesaka par Windows Phone - bet es lietoju Nokia Lumia 800
http://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=nokia+lumia+800
vispār pilnīgi nekas nelago, ja neesi atkarīgs no aplikācijām, tad ar 200 000 kas ir Marketā pilnīgi pietiek, kā arī patīk, ka nav jāčakarējas lai dabūtu ļoti labu OFFLINE navigāciju uz telefona (Nokia drive nāk by default bezmaksas), kur ir ļoti detalizēta Latvija (google maps nestāv līdzi) + jebkuras pasaules valstis var nokačāt uzreiz telefonā.
Meili, internets, sociālās integrācijas - viss strādā lieliski.
Android arī labs, bet ĻOTI prasīgs pret dzelžiem, kā arī šausmīgi personalizējams, kas lielākajai daļai cilvēku nav vajadzīgs, savukārt iOS arī ir ļoti labs, bet pašas trubas ir dikti dārgas.

pirms 11 gadiem  

Andris, pirms 11 gadiem :

Vai Phone Windovsam vēljoprojam ir Task Manager iekšā?

Artis Upenieks, pirms 11 gadiem :

Es nezinu kā kādreiz bija Windows mobile, bet šitas (windows phone) nav nekas līdzīgs un cik nu esmu skatījies, tad tāds task manager nav.

Andris, pirms 11 gadiem :

a viņš bija baigi feinais, ja kāda programma uzkārās, tad momentāli varēja atslēgt, kā arī redzēt cik daudz ir aktīvu programmu plaaistas. Windows mobile 6.1 tāds bija.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja nav fetišs uz Apple, tad Android ir pārāks.
Apple faniem var neprasīt, jo viņuprāt dažādās sīkas nejēdzības ir uzskatāmas par ekstrām. Piemēram, nomainīt noklusējuma pārlūku ar kuru epasta aplikācija atver linkus... nevari nomainīt un punkts, pareizi lieto Safari, vai mirsti. Nomainīt zvana toni, var, bet... noteikti, ka jāšanās ar Itunes ir uzskatāmā par lieliskāko nodarbi. Atverot Youtube appu turot tālruni vertikāli, video rādās horizontāli, ir forši pagrozīt tālruni, lai viss nostātos vietās. Uzlikt uz ekrāna kaut ko vairāk kā ikonas 4 rindās - nevar, un laikam nevajag. Palaist vairākas programmas vienlaicīgi, arī nav vajadzības, jo reizēm atverot citu iepriekšējā var apstāties, ne vienmēr, bet ir gadījumi. utt utt utt. Piemirsu, visvairāk tracin tas ka back poga var būt jebkur, augšā lejā pa kreisi pa labi grrr. Androindā vienmēr un visur lejā pa kreisi ir back.
Bet vispār es neko nesaprotu un man ir fetišs uz Androidu.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Argumenti vietā. Androīds ir pārāks.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

http://www.forbes.com/sites/tomiogeron/2012/02/02/does-ios-crash-more-than-android-a-data-dive/ Apple fani gaidu jūsu gaudas, ka tā nav IOS vaina, bet app izstrādātāju vaina, tomēr, redz uz "visvisvislabākā" OS pasaulē komplektā ar "visvisvispārākajiem" dzelžiem tās pašas aplikācijas nokaras biežāk, kā atvertajā Android kurš tik tiešām ir uz visvisvisdažādākajiem dzelžiem. Noteikti raksts ir safabricēts un tajā nav ne kripatiņas patiesības...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Cilvēks

+3646

 
abi labi, gan android, gan iOS. Gaumes lieta.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es ieteiktu iphone, tas ir ios, pats lietoju jau 4 gadus un viss super

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Symbian. Nekā labāka nav.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnolds Jansons

+380

 
Apple IOS

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
IOSam šādā griezumā vienmēr būs priekšrocības, jo tā ir augsti optimizēta OS, ko izstrādā pats dzelža izstrādātājs. Pārējiem visiem ir jālavierē starp ārkārtīgi daudzu ražotāju sabūvētiem tūkstošiem dažādu iekārtu. Apple arī piekopj politiku, ka, ja kaut kas no jaunākas IOS uz vecāka dzelža strādā slikti, tad to no OS izslēdz. Līdz ar to uz vecākas iekārtas var uzlikt jaunāko iOS, bet šadas tādas iespējas būs izslēgtas.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Jā, nemākulīgie appu izstrādātāji noteiki cenšas iegāzt augsti optimizēto OS, jo nevar būt tā ka viņiem, lai gan nav jāpielāgo aplikācijas uz tūkstošiem ierīču, bet rezultāts ir bēdīgāks ... http://www.forbes.com/sites/tomiogeron/2012/02/02/does-ios-crash-more-than-android-a-data-dive/ LAI dzīvo visu varenais, mūsu diženais Apple! Urā !!!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iphone 4s parejie mazliet lago:( pricitis pa svaku...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.