Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1298 skatījumi

Man ir ķibele. visu laiku man telefonā ir bijusi viena simkarte. Tgdieliku citu un telefons sāka kaukt, sirēna.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Respektīvi.. es ieliku citu simkarti telefonā. Un kā ielieku tā sāk sirēna gaudot. un ja kādam rakstu sms ar kaucošu telefonu :D tad aiziet uz manas mātes nummuru sms kā FindMe Alert! Outgoing call.. un kam esmu es zvanijusi un kas man. un kam esmu sms sūtijusi. Ā palīdziet, tā sirēna jau krīt uz nerviem :D

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Man ir Samsung GT-E1200 un ir programa "Mobilais meklētājs". Ja telefonā tiek ielikta cita sim karte, tad mobilais meklētājs automātiski nosūtīs kontakta (sim kartes) telefona numuru uz telefona numuriem, kurus ierakstīja, kad pieslēdz mobilo meklētāju.
Pieslēdzot programmu tiek brīdināts, ja ir vajadzība ielikt citu sim karti, tad pirms oriģinālās kartes izņemšanas ir jāatslēdz programma.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Davey

+31

 
Tā diezgan interesanti. Ja jau tas ir tavs telefons, tad Tu nezināji, ka ieinstalēji pretzagšanas programmu? Daudzas no viņām ielien krietni dziļāk, jeb - ar parastu resetu nepietiks ir jāmāk flašot visu pa jaunu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Paņem rūpnīcas iestatījumus,lai viss atgriežās sākotnējos iestatījumos tā tev būs vieglāk.Ir programmas,kuras speciāli ieinstalē un kad kāds cits ieliek savu sim karti,tad var norādīt,lai uzreiz izslēdzās vai sūta sms uz savu norādīto numuru kā arī ja ir internets telefonā,tad norādā gps koordinātas,lai zagli vieglāk notvert,vismaz es tādu biju ieinstalējis.To programmu arī nav tik viegli telefonā atrast.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Teilora

+51

 
Tev laikam uzlikta kaut kāda telefona aizsardzība. Manuprāt, tev vajag nomainīt iestatījumus, ieliekot savu iepriekšējo SIM karti. Varbūt esi iekačājusi kaut kādu telefona aizsardzības programmu?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.