Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown

+3680

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1430 skatījumi

Kādas atsauksmes par BlackBerry telefoniem?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kvalitāte utt..
Kurš no ražotājiem vispār ir labāks?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Ja Tu raxti daudz sms tas ir tas ko Tev vajag. Man passam nepatiik ka uz blackberry ir full qwerty bet daudziem tas patiik tas jau vairaak kaa Tev passam patiik stils vai nee. Man piemeeram patiik Full touch screen telefoni. Kvalitaate ir ok(ja nepeerc mazcenas, kas buus gadaa vismaz 2 reizes jaanes paarinstaleet, lai negllukotu). Paskaties piemeeram arii nokijas peec stila ir lloti forssas un arii pietiekami izturiigas modelis piemeeram nokia E6.
Bra4ka lietoja black berry vinnss vinnu neeema tikai deell dizaina jo vinnss tomeer skaitas taads kaa biznesa klases telefons un visai zoliids. Viena no draudzeneem lieto nokia jo vinnai vnk. ir bijussas vairaakas nokias un ir pierasts pie opereetaajsisteemas bet taa arii nokia ir pietiekami palausiiga man gan sskkiet ka tas ir vairaak jauniessu telefons, kas nav tik lloti piemeerots biznesa videi kaa blackberry

pirms 11 gadiem  

unknown, pirms 11 gadiem :

Kāpēc mazcenas jānes pārinstalēt?

Juris Krastiņš, pirms 11 gadiem :

Taapeec ka mazcenas biezzi vien nojuuk jo tur biezzi gadaas braakkeeti telefoni :/

unknown, pirms 11 gadiem :

Ok, paldies!

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nevis gadās, bet tas ir speciāli. Zemākas kvalitātes partijas atdod pa lēto uz mazcenas iztirgošanām sakaru operatoriem, kuri tālāk uzņemas garantiju - ražotājs par tādiem telefoniem garantiju nedod. Lietotājs tā arī neko neuzzina, jo vēršas, tur, kur pirka. Ja mēģina pie ražotāja, tad tiek pasūtīts piecas mājas tālāk, vai dabū maksāt pats par garantiju. Toties, ja ražotājam prasa garantijas remontu ne mazcenas telefonam, tad ne čeku prasa, ne ko, par velti salabo identificējot pēc IMEI.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.