Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1162 skatījumi

Kāds ir apple Iphone 4 pēc ilgstošas lietošanas? (piem:pēc gada)

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kāds apple Iphone 4 ir pēc ilgstošas lietošanas?
Vai ar laiku viņš paliek sliktāks, kādā ziņā paliek sliktāks un vai ir vērts tādu pirkt priekš ilgstošas lietošanas

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss ir atkarigs no telefona lietotāja. Savu iPhone 4 iegādājos kādus 3 gadus atpakaļ, kad tas bija jaunums, tā kā izmantoju maciņu un speciāli iPhone paredzētās plēves, tad tālrunis ir tāds pats kā jauns, funkcionalitātes ziņā operētājsistēma ik pa laikam tiek atjaunota un tā ir tāda pati kā jaunajiem iPhone tālruņiem. Protams, ka ir jāņem vērā tas, ka iPhone ir vairāk dators nekā telefons, un tas nav nekāds samsungs, kuru var mest pret grīdu un pēc tam salikt kopā un lietot tālāk. Ja zemē nemetīsi, ezerā neslīcināsi, tad būs kā jauns!

pirms 11 gadiem  

MARTINS GEDOMINSKIS, pirms 11 gadiem :

Tieši otrādi nomet pie zemes samsung galaxy un redzesi kas notiek.Ekrāns saplīst pirmais jo tas ir ļoti neizturīgs pret triecieniem salīdzinot ar iphone.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Samsung Galaxy no IPhone pēc savas funkcionalitātes daudz neatšķiras, atšķirīgas ir dizains un brends. Runāju es par lētajām klausulēm par 35 latiem, kuras var droši mest zemē, pēc tam salasi bateriju un samet visu iekšā un runā tālāk. Ar viedtālruņiem ir jāapietas saudzīgi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Manam ir turpat trīs gadi. Aizmugurejais stikls nav tik ciets kā priekšējais, tāpēc ir apskrāpēts. Uz sānu metāla ir kaut kādi nobrāzumi, bet vāji manāmi. Home poga reizēm klibo. Nekādus vāciņus, maciņus nelietoju. Strādā kā jauns.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.