Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1065 skatījumi

Ka man pareizak darit?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Mans iPhone 3GS bija ticis mitruma un saka nestradat wi-fi! Aiznesu iphone uz diagnostiku un man pateica ka vini nevar vinu sataisit, bet pec diagnostikas man telefons vairs nelasa sim karti! Meistars apgalvo ka ta nav vina vaina, bet gan sakritiba ka nestrada! Un man saka ka viniem nav jataisa tas, bet ja jau meistars ir panemis manu iphone uz diagnostiku, tad vinsh par to ari atbild..vinam ir jaatdot identiski stradajoshs atpakal, vai ne ta? Ko man darit tada situacija? Nemt ara no tas darbnicas? Vai iet uz pateretaju dienestu ar ligumu un sudzeties par to darbnicu? Vai ir iesakams kas labaks Jums?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
Vispār jau vajadzētu pierādīt ka tajā darbnīcā tika produkts papildus sabojāts, tev vajag izņemt telefonu no darbnīcas ar meistara verdiktu par defektiem kādi telefonam ir bijuši pirms nodošanas darbnīcā un kādā stāvoklī telefons ir pēc izņemšanas no darbnīcas, tad aiznest kādam neatkarīgam ekspertam kurš noteiks kā tika bojāta otra telefona problēma un tikai tad jau vari griesties kur vien vēlies. Bet atceries "Vairāk gribēsi, mazāk dabūsi" telefons ir 2009 gada modelis un cerams negribi uz meistara kļūdas iedzīvoties.

pirms 11 gadiem  

Ilgvars Augustovs, pirms 11 gadiem :

taa tad, man bus samera smagi pieradit to ka vainigs ir meistars, ja?
Es to iphone nesu uz diagnostiku, lai uzzinatu aptuvenas izmaksas..taka meistaram vajadzetu zinat, kadas problemas bija telfonam un kadas nebija..bet nuu, vai vinshteiks taisnibu, tas ir pavisam kas cits! Katra zina ka iphones lasija sim vinsh toch zin, jo kad iegaju es vinu nodevu rokas un vel nemu ara sim!
tad man tgd jajiet pie ta meistara un japrasa ta izzina par defektiem kas bija un kadi paradijas, ja?

krokijs, pirms 11 gadiem :

Ja vēlies panākt taisnību un pierādīt meistara vainu, tad mutiski tas nav iespējams. Bet normālās darbnīcās, meistars reģistrē produkta defektu izejot no tevis sacītā un ja tas ir iespējams, tad uz vietas to pārbauda. Bet reti kura bodīte to ievēro, kā arī paši cilvēki ir nevērīgi, kā rezūltātā paši cieš.

Ilgvars Augustovs, pirms 11 gadiem :

ok, es tad parunashu ar meistaru un meginashu kka pieradit ka ta ir vina vaina!
Nu jaa..neveriba var maksat dargi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai tu telefonu remontam devi tajā pašā veikalā kur nopirki? Es domāju, ja esi iegādājies, piemēram, pie LMT, tad pie viņiem arī vajadzēja nest telefonu remontēt.

pirms 11 gadiem  

Ilgvars Augustovs, pirms 11 gadiem :

Nee, nedevu gan tur kur pirku, jo tas nav iespejams! Pie pirceja parasti nes ja garantija ir aktiva, bet man nav garantijas un pirkts tika internet veikala!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.