Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2433 skatījumi

Kādi dati glabājas mobilā telefona iekšējā SD kartē un iekšējā krātuvē?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Kādi dati glabājas šajās iekšējās SD un krātuvē, un kā tās var iztīrīt? Ja skatamies sadaļu "Lietojumprogrammas", tad tur uzrādās ka iekšējā krātuvē izmantotā vieta ir 133 MB, brīvā vieta ir 28 MB. Bet sadaļā "Krātuve" informācija par iekšējo krātuvi ir tāda ka pieejamā vieta ir 23,42 MB. Kāpēc informācija atšķiras, vai tās būtu divas dažādas krātuves? Un kas tad tieši glabājas tajā iekšējā SD krātuvē? Telefonam ir android 2.3.3 Ja nepieciešam instalēt kādu programmu, tad iestatījumos man ir uzlikts lai instalētos uz izņemamās SD kartes.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kādi dati glabājas? Visādi ... Ja tev ir defaultā OS, nevis kāds mods ar app2sd vai tamlīdzīgu, tad apk, dex, lib, cache.
Ja gribi samazināt iekšējo patēriņu, jārūto OS un jāliek appi tiešām uz SD, nevis tikai daļa. Man stāv link2sd un esmu apmierināts, 50MB brīvi uz telefona, kam ļooooti maza iekšējā atmiņa, bet appu arī daudz uzlikts.

pirms 11 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

:D izlasīju Ulda atbildi un sapratu,ka esmu no akmens laikmeta :D un vai ir vērts apgūt to ,ko citi tik labi pārzin.
Mierināšu sevi ar domu ,ka ir arī kas tāds kurā es orientējos tik par labi ;)

Māris Tomiņš, pirms 11 gadiem :

esmu solidārs ar egila komentāru.

Ainars Felzenbergs, pirms 11 gadiem :

Varbūt pastāsti mazliet sīkāk, saprotamāk... Kā tas būtu - jārūto os? Vai tas būtu - atjaunot rūpnīcas iestatījumus? Ir tā ka laika gaitā ir instalētas un atinstalētas daudzas aplikācijas. Varbūt no kādām intinstalētajām kaut kas paliek?

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Jārūto nozīmē, ka tu dabū root tiesības - katrā Linux sistēmā tas ir lietotājs ar neierobežotām tiesībām. Un rūpnīcas iestatījumi to nedod, tur ir specifiski katram modelim noteiktas darbības un programmas jāpalaiž gan uz datora, gan mobilā. Beigās tu dabū iespēju uzlikt su aplikāciju, kas tev atļauj dabūt root tiesības. Tad arī vari sākt rīkoties pa sistēmas mapēm utt. Un uzliekot piemēram link2sd aplikāciju, tu vari visus datus katrai aplikācijai pārvietot uz karti. Tikai jābūt atsevišķai part

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

īcijai kartes beigās ar formātu ext2, ext3 vai ext4.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

http://www.xda-developers.com/
Palasi, pēc vairākām stundām lasīšanas kaut ko sāksi saprast.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Parasti pēc rūtošanas uzliek krietni labāku sistēmu. Klasisks piemērs ir Cyanogenmod. Tad gan zaudē informāciju tāpat kā atjaunojot uz rūpnīcas iestatījumiem. Tādēļ iepriekš jāsaglabā Gūglē vai uz sava datora utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Kāds telefons?
Pašam ar Symbian bija problēma, ka telefona atmiņa pamazām "aizaug" un vienīgā iespēja (pat pēc Nokia ziņām) bija pārinstalēt visu telefonu.

pirms 11 gadiem  

ivarsi, pirms 11 gadiem :

Ā, nebiju izlasījis līdz galam: androīds. Tad nezināšu gan :(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.